Nokia 7390 aka teh murheenkryyni

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja hhanna, 4/4/09.

 1. hhanna

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/4/09
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Tosiaan, käytössä on siis tuo Nokian simpukka, 7390. Aikasemminkin ton kassa erinäiset toiminnot kusenut ja käynnistyminen on aina ollut hidasta - nyt mokoma ei suostu pysymään päällä paria minuuttia pidempään jos puhelimessa sattuu olemaan SIM paikallaan. Ilman korttia pysyy kyllä päällä pidempäänkin, mutta kortissa vika ei ole koska vanhaa puhelintani voin käyttää samalla kortilla ihan hyvin. Kokeilin myös toisen perheenjäsenen korttia puhelimeen eikä se silläkään päällä pysynyt. Jos puhelimeen ei käynnistämisen jälkeen koske, se sammuu itsekseen. Jos sitä taas selailee, se vain yhtäkkiä päättää jumittaa täydellisesti eikä sitä sitten saa pois päältä muuten kuin akun ottamalla irti.

  Äsken tossa latailin Nokia Software Updaterin mutta se ei taas löydä laitetta ollenkaan, kone sen kyllä tunnistaa ja ilmoittaa tästä system trayn kautta.

  Takuukorjaukseenhan tuo joutaisi jos takuu vain olisi enää voimassa (meni vuosi sitten just pari viikkoa sen jälkeen umpeen kun vein kuulokkeiden toimimattomuuden takia ton korjaukseen ja sainkin kokonaan uuden kapulan tilalle). Onko kellään ollut vastaavaa ongelmaa ja saanut sen korjattua vai kannattaako tuo vain suosiolla heittää romukoppaan ja hakea kaupasta uusi luuri?
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Jos se on aikasemmin toiminu, niin resetointia ja boottauksia muutenkin suosittelen aika ajoin.

  Saattavat jopa softata uudestaan kun oikeen lirkutat ja oot tietävinään ongelmista tuolla huollossa. Tietysti tollasesta softauksesta koituva lasku nyt ei ole kovin suuri, joten käyppäs huollossa juttelemassa.
   

Jaa tämä viestiketju