• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Nokia 7 Plus (Takuu voimassa)

Tila
Ei auki vastauksille.

cmyk

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
8.2.2011
Viestit
79
Reaktiopisteet
4
Takuu
05/21 asti
Kuitti
Kyllä
SIM-lukittu
Ei
Väri
Musta/Kupari
Tallennustila
64GB
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
150e (+mahdolliset toimituskulut)
Sijainti
Mikkeli / Kangasniemi
Toimitustavat
Nouto, postipaketti, postiennakko, Matkahuolto
Myyjän nimi
Ville ikkala
Myyjän sähköposti
wille82 gmail
Myyjän puhelinnumero
o4o 98E2E56
Erittäin siistikuntoinen ja täysin toimiva puhelin. Puhelinta on pidetty silikonisuojassa. Jos erittäin tarkkaa katsoo, niin näytöstä näkee kaksi pientä hiusnaarmua.

Paketti sisältää itse puhelimen lisäksi laturin, avaamattomat kuulokkeet, alkuperäisen myyntilaatikon.
 

Liitteet

 • Nokia_7_Plus_5.jpg
  Nokia_7_Plus_5.jpg
  113.5 KB · Katsottu: 39
 • Nokia_7_Plus_4.jpg
  Nokia_7_Plus_4.jpg
  71.6 KB · Katsottu: 39
 • Nokia_7_Plus_3.jpg
  Nokia_7_Plus_3.jpg
  74.8 KB · Katsottu: 37
 • Nokia_7_Plus_2.jpg
  Nokia_7_Plus_2.jpg
  81.7 KB · Katsottu: 38
 • Nokia_7_Plus_1.jpg
  Nokia_7_Plus_1.jpg
  70.1 KB · Katsottu: 37
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom