Nokia 6700 dataongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Sliver, 22/7/10.

 1. Sliver

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/7/10
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Moro,

  piti rekisteröityä foorumille jotta pääsee kysymään ihan spesifiä ongelmaa, jonka ratkaiseminen ei ole vielä onnistunut itseltäni.

  Eli, puhelin on siis Nokian 6700 slide, ja sillä on tapana yhdistää itsensä nettiin säännöllisesti, useimmillaan monia kertoja tunnissa. Mitään järkevää syytä tai lähdettä datayhteyden käytölle ei ole löytynyt, ja se yhdistää itsensä kerralla n. minuutin ajaksi, joskin pari kertaa yhteys on ollut päällä muutamia minuutteja. Yhteysosoitteiden poisto ei ole vaihtoehto, sillä joskus datayhteyttä tarvitaan "ihan oikeasti".

  Lisätietoja: Kyseessä on puhelimeen liittyvä ongelma, suomalaista liittymää käytettäessä puhelin yhdistää nettiin, joka ei sinänsä ollut ongelma, koska siinä datasiirto kuului kuukausimaksuun. Saksassa paikallisen operaattorin liittymällä taas datasiirrosta pitää maksaa erikseen, ja kuukaudessa olikin tullut n. 44 euron lisätikki noista yhdistämisistä, minuuttihinta taitaa olla kyseisellä operaattorilla 7,5 sentin tuntumissa. Eli puhelin siis yhdistää nettiin riippumatta siitä mikä SIM-kortti siinä on sisällä. Saksan laskuerittelyistä ei saanut siirrettyä datamäärää selville, mutta ilmeisesti minuutissa sieltä ei ihan hirveitä määriä ehditä siirtää.

  Olen koittanut asettaa joka paikassa yhteyksille rajoitteen, jonka mukaan sitä ei voida avata kysymättä, mutta se ei tunnu auttavan. Lisäksi ko. puhelimen asetukset ovat englanniksi, joten en osaa sanoa onko joku jäänyt huomaamatta. Oman e71:n kanssa ei ole ollut vastaavia ongelmia, joten hirveästi ei ole tämänkaltaista ongelmanselvittämistä ollut ohjelmassa.

  Eli mikä avuksi, joku siinä on kait vialla kun se noin tekee?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Tahti tuo mieleen sähköpostin, tai selaimen RSS syötteiden päivittämisen. vaihtoehtoja liuta muitakin, mukaan lukien yhteisöpalvelut, tulevat MMS viestit jne.

  Ensin kannattaa katsoa mitä yhteyttä ja yhteysosoitetta se käyttää, ja jos intoa piisaa niin aukaise ko yhteydellä yhteys ja kyttää yhteydenhallinnasta mitkä sovellukset yhteyttä käyttää.

  Voi luoda myö suuden yhteysosoiteryhmiä ja käyttämillesi sovelluksille määrittää se käyttöön tai siellä sijaitseva yksittäinen yhteysosoite. ja rikkoa tuo yhteysasetus mitä tuo "tuntematon" käyttää
   
 3. siqpi

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/8/10
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Onko ongelma ratkennu ja jos on niin miten.. kiinnostais ku itellä samoja ongelmia. puhelin on C5....
   

Jaa tämä viestiketju