Nokia 6700 classicin laskin

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Jari J, 15/12/09.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Jari J

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/7/09
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Tuli hommattua mokoma luuri ja olisin tarvinnut yks päivä sen laskinta, mutta eipä sitä löydy puhelimesta. Manuaalikin piti jo kaivaa esille, mutta ei ole minun classicissa laskinta.
  Onko mahdollista poistaa laskin ja muitakin vastaavia toimintoja puhelimesta?
  Mistä saan puhelimeen laskimen takaisin? Asetusten palauttaminen alkuperäisiksi ei auttanut.
   
 2. Kibber

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/5/06
  Viestit:
  115
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC Legend
  Tervetuloa foorumille, Jari J.

  Suosittelen sinullekin haku-toiminnon ja terveen järjen käyttöä miettiessäsi sopivaa sijoituspaikkaa tälläisille kysymyksille. Ei ole kenenkään edun mukaista availla uusia ketjuja ns. nolla-aiheille joista ei ole odotettavissa juurikaan keskustelua. Foorumilla on käytäntönä (pätee yleisimmille puhelinmalleille) että yhdestä puhelimesta on kaksi ketjua: yleinen ja käyttökokemukset. Yleisessä jauhetaan puhelimen ominaisuuksista ja ,noh, yleisistä asioista siihen liittyen - yleensä tuotejulkistuksen jälkeen. Puolestaan käyttökokemukset ketjussa turistaan sitten puhelimen käyttöön liittyen, yleensä sitten markkinoille tulon jälkeen. Sinun puhelimellesi olisi haulla löytynyt kumpikin näistä ketjuista: Nokia 6700 Classic ja Nokia 6700 Classic käyttökokemukset. Näissä siis jatkossa.

  Mitä tulee laskimeen noissa uudemmissa S40-puhelimissa, niin se on sijoitettu mystisesti ajanhallinta-valikon alle (manuaali s.39). Älä kysy miksi, sillä ainoastaan Nokian ropellihattuosasto tietää eivätkä hekään kerro.
   
 3. Master of the Universe

  Master of the Universe Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/10/08
  Viestit:
  6438
  Tykkäykset:
  2314
  Puhelinmalli:
  SAMSUNG, tietysti. Mikäs muu? No Huawei
  Komppaan edellistä kommentoijaa. Syyllistämättä tai syyttämättä ketään :
  Miten onkaan syksystä lähtien kuin sieniä sateella ilmestynyt näitä tynkäketjujen aloittajia ? Ilmeisesti koulun aloittaittajaislahjaksi tms. saatu puhelin ja ei lueta ohjetta eikä edes päivää saati viikkoa tutustuta puhelimen ominaisuuksiin. Vaan heti kirjaudutaan tänne , perustetaan uusi ketju ja aletaan "parkua " että ei toimi tai ei ole , ei löydy sitä ja tätä.

  Sitten aloittajalle : Jos se käyttöohjeen selaaminen ei oikein luonnistu niin Nokian sivulta se löytyy myös , josta ehkä helpompi hakea .
  Esim: http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_6700_classic_UG_fi.pdf

  Klikkaat siinä vasemmalla hakemistoa , etsit L niinkuin laskin. Viet kursorin siihen sivunumeron kohdalle (39).Sitten kun naksautat siitä numeron kohdalta niin tulee teksti laskimesta ja missä valikossa se sijaitsee.

  ps. Nämä omat "turhat " kirjoitukset voi myös muokkaustoimintoa käyttäen foorumilta itse poistaa , niinkuin tulen vähän ajan päästä tekemään tämän vuodatuksen kohdalla...
   
 4. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29306
  Tykkäykset:
  7559
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Se olikin siinä sitten. Klick.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju