Nokia 6670:n näyttö sekaisin käynnistäessä

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Kaltsu, 14/9/06.

 1. Kaltsu

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/11/03
  Viestit:
  43
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Lumia 920 White
  Sellaista ongelmaa olis 6670 luurin kanssa, että välillä näyttö menee täysin lukukelvottomaan kuntoon. Varmin tapa saada ongelma ilmenemään, on yksinkertaisesti sammuttaa puhelin ja käynnistää se uudelleen. Heti alusta alkaen puhelimen näytössä kulkee pystysuuntaisia valkoisia viivoja. Riippuen sitten mitä näytössä kuuluisi oikeasti näkyä, niin mukaan tulee erilaisia värillisiäkin viivoja. Joskus puhelin on mennyt myös itsestään em. kuntoon taskussa ollessaan.

  No, ongelma on melko vaikea saada pois tai ainakin vaatii aikaa. Eli tähän asti olen saanut puhelimen toimimaan normaalisti, kun otan akun irti muutamaksi tunniksi. Sitten kun yrittää muutaman tunnin kuluttua käynnistää puhelinta, niin hyvällä tuurilla puhelin käynnistyy oikein eli näyttö on OK. Sen, että käynnistyikö puhelin oikein, huomaa kyllä heti kun näyttöön syttyy valo, nimittäin kun näyttö on sekaisin, niin oikeasta kulmasta katsoessa huomaa näytöllä nuo em. valkoiset viivat jo heti alussa. Jos puhelin taas käynnistyy oikein, niin näyttöön pamahtaa Nokian logo.

  Puhelin siis käynnistyy myös silloin, kun näyttö on sekaisin, mutta tuolloin näytöstä ei luonnollisesti saa mitään selvää, mutta puhelimella pystyy kuitenkin soittamaan normaalisti ym. kunhan numerot vaan tulee oikein.

  Puhelimesta on takuu jo mennyt, joten ei huvittais huoltoonkaan kiikuttaa, kun kuitenkin tulee varmaan tässä taas uusi luuri hankittua jossain vaiheessa. Ajattelin vain, että tietäiskö täällä kukaan mitään kikkoja, jolla ongelman voisi saada kotikonstein katoamaan.

  Puhelin on siis Nokia 6670, jossa 512 Mb Transcendin muistikortti ja Soneran SIM-kortti. Softaversio 6.0522.0 (uusin?).

  P.S. Ainiin, mainitaan nyt vielä, että olen asettanut näytön kirkkauden mahdollisimman pieneksi (eli siihen asti, jossa taustavalot vielä kuitenkin palavat), jotta akku kestäisi pitempään. Voisikohan tuo vaikuttaa tohon näyttöön?

  Voin pistää myös kuvia tuosta ongelmasta, jos siitä on apua ongelman korjaamisessa.
   
 2. heppu30

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/06
  Viestit:
  143
  Tykkäykset:
  0
  eipä siihen mitään kotikonsteja ole. huoltoon vaan jos haluat sen kuntoon
   

Jaa tämä viestiketju