1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Nokia 6630 ja Tracker MyWay käyttökokemuksia löytyykö?

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Vaismar, 8/7/06.

 1. Vaismar

  Liittynyt:
  8/7/06
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Navigointiohjelmistoa ostamassa ja tarvetta olisi myös maastonavigointiin. Trackerilla lienee ainut, käyttökokemuksia löytyykö? Vertauskohteena voisi olla Route 66 ja Navicore. Plussat ja miinukset.
   
 2. Vaismar

  Liittynyt:
  8/7/06
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  eikö kellään ole kokemuksia....
   
 3. JoXuZ

  Liittynyt:
  12/6/06
  Viestit:
  162
  Tykkäykset:
  2
  EI
   
 4. ilnux

  ilnux

  Liittynyt:
  15/11/03
  Viestit:
  403
  Tykkäykset:
  3
  Testattu on. Konseptina erillainen, kun kartat tulee pakettidatan ylitse, eikä niitä ole kortilla. Maasto toiminne sopii jalan liikkuvaan käyttöön, autolla kun ajeli niin kartan siirto tuli aina perässä, eg. ehdit reunalta ulos ennenkuin alla oleva alue oli ladattu.

  Muutoin kyllä toimiva, mutta jotenkin keskeneräisen tuntuinen oli se julkaisun aikoihin testaamani versio. Ilmeisesti ainoa toimiva, jos tosiaan haluaa ns "tieltä pois" - eli maastoon.

  MyWayn autonavigointi puoli olikin sitten aivan käsittämätön, verrattuna navicoreen. Periaatteessa se toimi, mutta menut ja käyttölogiikka oli epäselvät, savolainen miesääni oli outo ja hauskinta oli se, että se reititti "kaikkien" huoltoasemien pihan kautta. Voi tosin olla vain puuttellisen testialueen illuusiota, mutta ainakin keskisuomessa pariin otteeseen olisi pitänyt kaartaa ns. huoltoaseman pihaan, vaikka tarkoitus oli vain ajaa ohi.
   

Jaa tämä viestiketju