Nokia 6610i ja akun sekoilu

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja pohtija, 10/11/06.

 1. pohtija

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/7/06
  Viestit:
  36
  Tykkäykset:
  0
  Aihetta ollaan saatettu tai ollaankin jo sivuttu, mutta kysympä silti uuden threadin muodossa. Saa poistaa, jos on aiheeton tms.... you know! :)

  Eli probleema on se, että aiemmin viikolla akku ilmoitteli loppumisestaan. Laitoin nukkumaan mennessä latautumaan. Ennen rojahtamista sänkyyn, katsoin kännyäni ja ilmoitti akun olevan täynnä, vaikka se kerkesi olla latauksessa/seinässä muutaman minuutin. Annoin siitä huolimatta olla latauksessa.

  Nyt eilen illalla puhuttuani puhelimessa äitini kanssa, akku ilmoitti taas loppumisestaan. Ei voinut olla mahdollista toissapäiväisen latauksen jälkeen. Puhelin makasi jonkin aikaa pöydällä ja katsottuani puhelinta, oli akunpalkit palautuneet ennalleen (4 pykälää).

  Normaalisti akku on kestänyt melkein viikon.

  Myös eilen puhelimestani mystisesti katosi hetkellisesti verkko ja puhelimen näytölle ilmestyi "Aseta SIM kortti puhelimeen" tms. Hetken päästä verkkopalkit palautuivat. Käytin SIM:in pois ja laitoin paikoilleen.

  Alkaako puhelimeni vedellä viimeisiään vai onko tässä nyt joku bugi tms.? Eli onko puhelimen vaihto edessä?
   
 2. june74 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/9/06
  Viestit:
  205
  Tykkäykset:
  0
  voisit kokeilla puhdistaa varovasti akun ja sim-kortin kosketuspinnat pehmeällä kankaalla (sekä akusta , että puhelimesta vastaavat kontaktipinnat ja sim-kortista ja simkortin lukiasta kontaktipinnat)
   
 3. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Akku se voi vedellä viimisiään. Voi muuten olla johdon juuressakin vikaa. Monasti on käyny niin että kun kokeilen laturinjohtoa, pätkii lataus, sitten puhelin näyttää muutaman minuutin latauksen jälkeen, että akku on täynnä. Kokeiles hiukan käännellä piuhojen päitä tai kokeilla muutenkin pariminuttia renkkaamalla ettei se sen laturin vaivoja ole vain.
   
 4. pohtija

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/7/06
  Viestit:
  36
  Tykkäykset:
  0
  Kiitokset neuvoista.

  Puhelin on kyllä akun osalta pelannut em. homman jälkeen hyvin.

  EIköhän se siitä =)
   

Jaa tämä viestiketju