Nokia 6600i slide

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja safoosa, 12/10/09.

 1. safoosa

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/1/05
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Tällaisen puhelimen erehdyin ostamaan, eikä ole kovin iloisia käyttökokemuksia. Eniten raivostuttaa puhelimen hiljainen soittoääni, joka pätee myös herätykseen ja tekstiviestiin. Ääniä selatessa voimakkuutta löytyy, mutta tosikäytössä ääni ei olekaan niin luja, kuin olisi tarkoitus - eikä puhelinta kuule esim. käsilaukusta. Muilla kokemuksia? Pakkohan tämä on viedä takaisin, jos asiaan ei luvata korjausta :(
   
 2. Mr.Tyson Vieras

  0   0   0

  Sitä on hankala korjata kun kaiutin on puhelin takana.. Itekkään kuullut että puhelin soi jos vaikka sohvalla oli näyttö ylöspäin, vaikka kädessä pitäessä äänet kuului melkeen liiankin lujaa. Toinen, tosin S40 ominaisuus mikä ärsytti, oli se kun taustavaloa ei saa säädettyä pidemmäksi aikaa pysymään päällä. Muuten mielestäni olikin todella hyvä luuri enkä muutaman viikon aikana mitään sen kummempaa vikaa löytänyt, eli noi on paremminkin ominaisuuksia ko. puhelimessa.
   
 3. safoosa

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/1/05
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Ei ole kaiuttimen sijainnista kysymys. Kertaan vielä: selatessa voimakkuutta löytyy, mutta "tosikäytössä" ääni ei olekaan niin luja. Siis vaikka reikä olisi kuinka vapaana. Kovaksi tuota ääntä ei voi kyllä millään ilveellä sanoa.
   

Jaa tämä viestiketju