Nokia 6600:n Opera-ongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Tailer, 4/8/04.

 1. Tailer

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/03
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Ihmettelin kun Operalla ei voi selata kaikkia sivuja. Esimerkiksi www.eqonline.fi/lite -sivulla oleva "log in"-linkki ei toimi. Kyseessä on jotenkin salattu sivu, eikä loggautuminen sisään onnistu. Linkkiä painettaessa se vain yrittää ladata hetken, mutta ei mene mihinkään. Vanhemmalla puhelimen softaversiolla Opera kaatui siinä vaiheessa.

  Puhelimessa on 128MB muistikortti, johon olen tietokoneen kortinlukijalla kopioinut tiedot. Vaihdoin kokeeksi alkuperäisen kortin takaisin ja sillä loggautuminen toimi. Otin muistikortin kokonaan pois ja asensin uuden Operan version puhelimen muistiin, silläkin toimi. Laitoin muistikortin (128MB) takaisin, poistin vanhan Operan hakemiston muistikortilta, että Opera käynnistyy puhelimen muistista, silloin taas ei toiminut.

  Mikä uudessa muistikortissa haittaa Operaa? Jääkö sinne jotain tiedostoja, jotka pitäisi saada pois? Operan nettisivujen mukaan se tunnistaa puhelimen ja rekisteröity versio tulee automaattisesti käyttöön, näin selkeästi tapahtui koska netistä imuroitu versio toimi puhelimen muistissa. Mutta uuden muistikortin kanssa ei. Mitenkään muuten vikaa ei huomaa, paitsi yritettäessä ladata tiettyjä sivuja. Pitäisikö kortti formatoida ja asennella ohjelmat uusiksi?
   

Jaa tämä viestiketju