nokia 6600 karttatiedosto ??

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja ham, 18/2/05.

 1. ham

  ham

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/1/05
  Viestit:
  229
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy s2 + n97 + n73 + 6670 + 6630
  eli olisi tälläinen kysymys että omistan nokia 6600 puhelimen ja tekisi mieli ostaa siihen tämä Navicore Personal Suomi 2005 karttatiedosto eli ne jolla on toi kyseinen karttatiedosto puhelimella oleteko ollu tyytyväisiä siihen kun en itse juuri paljon tajua tuosta mitään :) opastaako se puhumalla jos lähdet vaikka ajamaan tampereelta vaasaan jos vaikka kääntyisi vahingossa väärälle tielle niin sanooko se et ole esim:väärällä tiellä tms. ja senhän käyttö on ilmaista ?? kun se on päällä niin voiko ottaa puheluita vastaan ??
   
 2. Pink

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/2/05
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  Menee ihan normaalifontillakin perille viestit, EI TARVI HUUTAA!
  Se on toimiva peli kyllä, tietääkseni se ei sano sinulle "olet väärällä tiellä tms." mutta neuvoo kyllä ja antaa ajo-ohjeet, siihen pitää merkitä niitä pisteitä yms. Ilmaista on ja puheluihin voi vastata ihan normaalisti.
   
 3. arivi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
 4. Niko Haatainen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/9/04
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Ohjelma opastaa karttakuvalla, kääntymisikoneilla ja puhumalla äänellä.

  Jos käännyt 'väärälle' tielle, ei ohjelma sano mitään vaan automaattisesti laskee sinulle uuden reitin kohteeseesi siltä tieltä jolle olet kääntynyt.

  Käyttö on ohjelman oston jälkeen täysin ilmaista: Navicore Personal ei vaadi mitään erillisiä vuosi- tai muita lisämaksuja. Ohjelma ei myöskään tarvitse GMS- tai GPRS-tietoliikennettä, jolloin sen käyttö ei lisää puhelinlaskua.

  Puheluita voi soittaa ja ottaa vastaan navigaattorin ollessa päällä. Vastaanotto tapahtuu yksinkertaisesti painamalla vihreää luuri-näppäintä puhelimen soidessa. Soittaaksesi sinun täytyy aktivoida puhelin-sovellus (eli painaa siis sitä symbian -näppäintä) ja soittaa puhelu aivan normaalilla tavalla.

  Jos sinulla on lisäkysymyksiä Navicore Personal:sta, support@navicore.fi vastaa asiantuntevasti varsin nopealla aikataululla.

  --
  Niko Haatainen
  Navicore Oy
   
 5. hiltunenj

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/12/04
  Viestit:
  237
  Tykkäykset:
  3
  Hyvä peli

  Toki jos lähdet "väärää" reittiä ajamaan, ts. esim. käännyt väärään suuntaan, se ehdottaa että tee U-käännös jos voit. Ääniä on kaksi, Salovaaran Pertti ja sitten joku Kaisa. Jos GPS on päällä, reitin valitsin kysyy vain kohdetta, lähtöpiste on se jossa sillä hetkellä olet. Jos taas haluat jonkun tietyn reitin etsiä, kytket GPS:n pois.

  Virtaa tuo muuten syö aika mukavasti, eli jos on koko ajan päällä, niin puhelimen akku ei työpäivää kestä, arvioilta 6 tuntia. Mutta toki autossa on helppo jos on laturi kiinni. Samanlainen 12V-piuha tulee myös GPS-palikan mukana. Kannattaakin ostaa sellainen 2-osainen haaroitin, niin voi ladata molempia yhtäaikaa.

  Huono puoli ainakin se, ettei 3D-näkymässä näy kadunnimiä.
   

Jaa tämä viestiketju