Nokia 6600 jumittui tekstiviestin lähetyksessä...

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Ghetto_Blaster, 20/7/04.

 1. Ghetto_Blaster

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/1/03
  Viestit:
  98
  Tykkäykset:
  0
  Kävin viikonloppuna ulkomailla ja avasin lentokentällä (Englannissa) nokia 6600 puhelimeni. Sain pari tekstiviestiä ja kirjoitinkin pari takaisin. Kaikki toimi hyvin.
  Sitten huomasin että käytössä oleva operaattori ei tukenut tiettyjä toimintoja verkossaan, joten päätin vaihtaa operaattoria. Vaihto onnistui ja aloinkin samantien kirjoittamaan tekstiviestiä ja lähetin sen.
  Viesti jäi "odottaa" tilaan pitkäksi aikaa ja näppäimet jumittui. Taustakuva näkyi, mutta ainoat näppäimet mitkä toimivat oli vastaa ja katkaise näppäin (vihreä ja punainen näppäimet).
  Päätin sitten käynnistää puhelimen alusta ja kaikki toimi taas hyvin. Tuhosin vanhan viestin ja yritin lähettää uuden ja taas sama toistui. Taas kerran käynnistin puhelimen alusta ja nyt huomasin ettei puhelin enään käynnisty vaan valot syttyy ja näytölle tulee lukemaan NOKIA ja jumittuu siihen.
  Jätin puhelimen kyseiseen tilaan yön ajaksi, mutta ainoa ero mitä huomasin aamulla oli, että puhelimessa paloi valot, muttei NOKIA tekstiä enään näytöllä. Puhelin ei myöskään reagoi mitenkään, jos sitä yrittää ladata. Ainoastaan tulee lukemaan NOKIA näytölle, mutta puhelin ei ala ladata itseään(siis nokia teksti tulee lukemaan latauksessa ilman valoja).
  Puhelin ei myöskään kyseisessä tilassa reagoi mihinkään näppäimeen millään tapaan, joten joudun joka kerta irroittamaan akun.
  Ohjelmistona oli vanha 3.42 (en ole aivan varma numerosta...mutta muistaakseni se oli joku 3.4?).
  Vien sen takuuhuoltoon, mutta ajattelin kysyä jos jollain on ollut samanlaisia ongelmia nokia 6600 kanssa tai mistä ongelma mahtaa johtua?
   
 2. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Softa vaan menny sekasin.
   
 3. Ghetto_Blaster

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/1/03
  Viestit:
  98
  Tykkäykset:
  0
  Toivotaan niin. Viimeksi kävin päivittämässä softan 1kk sitten Anglo-Servicellä ja olivat laittaneetkin sinne saman softa :D eli 3.4?.
   
 4. Jansku

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/7/04
  Viestit:
  91
  Tykkäykset:
  0
  Sama ongelma tuli itselleni vanhassa 7650 mallissa. Kännykkä vain yksinkertaisesti heitti volttia viestin lähetyksen yhteydessä. Oireet olivat samanlaiset, mutta itselläni tuli viesti "ota yhteys Nokia huoltoon" kun tarpeeksi kauan antoi puhelimen yrittää ladata itseään.

  Mitään ei itse ole tehtävissä jos koko puhelinta ei saa edes käynnistymään. Ratkaisu on, että puhelin kytketään huollossa laitteeseen, joka resetoi sen ja sen jälkeen kaikki ladataan uudestaan.
   
 5. Ghetto_Blaster

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/1/03
  Viestit:
  98
  Tykkäykset:
  0
  Eli se resetoi kaiken? Viestit,puhelinumerot,kuvat yms.?
  Olis pitänyt ottaa backup ajoissa kaikesta :(.
   
 6. Jansku

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/7/04
  Viestit:
  91
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä, se resetoi aivan kaiken. Kännykkä on sen jälkeen samanlainen, kuin se oli ostaessasi sen kaupasta. Erona on tietysti uusi ohjelmistoversio, mutta muuten. Puhelinnumerot jotka ovat tallennettuna SIM-kortille säilyvät kyllä, mutta niitä aika harvalla on olemassa, koska 6600 tallentaa kaiken puhelimen muistiin.

  Backup pelastaisi homman, mutta jos sinulla ei sellaista ole, niin no can do. Joudut hankkimaan yhteystiedot muualta (numerotiedustelu) ja ohjelmistot jne. asentamaan kaikki uudestaan.
   
 7. Kermitti Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  11/4/04
  Viestit:
  118
  Tykkäykset:
  2
  Formatoinnin voi tehdä itsekin, aluksi vihreä luuri + * + 3 pohjaan, sitten virtanappia --> odota kunnes ruudulla näkyy formatting teksi. Palauttaa luurin siihen tilaan kun se on kaupasta ostettuna...

  Ja jos buuttiongelma ei ole rautavika, niin tuo kyllä tepsii..
   
 8. Jansku

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/7/04
  Viestit:
  91
  Tykkäykset:
  0
  Ei toimi. Itselläni puhelin oli TÄYSIN mykkä. Siinä ei auttanut vaikka olisi päällään seissyt.
   
 9. X

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/12/03
  Viestit:
  340
  Tykkäykset:
  0
  Minulla on käynyt nyt lähiaikoina muutaman kerran niin että kun olen kirjoittamassa tekstiviestiä niin puhelin tilttaa ja käynnistää itsensä uudestaan ilman pin koodin kysyntää :O
   

Jaa tämä viestiketju