Nokia 6500 classic ongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Fenrir^, 14/2/09.

 1. Fenrir^

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/2/09
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Kuulostaa ehkä hölmöltä kun en saa yhtä kuoren osaa irti joka on aika hyvin jumissa ainakaan ilman että rikon sitä..

  Elikkäs taka kuori, näppäimmistö ja päädyt lähtevät helposti ja nätisti mutta se keski osassa oleva kuoren osa jossa on näyttö ja kameran linssi + salaman osat kiinni niin miten sen kuoren osan saa irti kun se on yhtäläinen kuori että sitä ei voi edes halkaista muutako rikkomalla ja sitä en haluisi tehdä.

  Syy kuorien irroittamiseen on kun näyttöön tule valo mutta se näytä mitään ohjelmistoa tai muuta niin haluisi katsoa jos näyttö on huonosti kii tai muuta ongelmaa koneen puolella.
   
 2. säätäjä86 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  29/11/05
  Viestit:
  1920
  Tykkäykset:
  6
  Joudut sen kameralinssi muovin irroittamaan ja se linssi myös siinä samalla suurella todennäköisyydelle hajoaa. Se on 2-puoleisella teipillä kiinni. Sitten se keskiosa lähtee vetämällä irti edellyttäen, että se yläkuori on irroitettu missä on se usb-suoja samassa. Se keskiosa voi sitten olla todella tiukasti kiinni.

  En kyllä suosittele, että sitä lähdet purkamaan jos et tiedä mitä teet. Tuon kuoren jälkeen tulee taas uusi osa ja sitä varmaan saatkin miettiä miten se näytönkehys irtoaa. Siihen on oma työkalunsa olemassa millä helposti irtoaa. Toki sen ilmankin saa irti. Sitten, kun näytön kehys on irti niin pitää sen alla oleva metallilevy irroittaa mikä on torxeillä ja 2-puolisella teipillä kiinni. Sen jälkeen vasta pääsee näytön liittimeen käsiksi.

  Ja tuo vika, että näyttöön tulee valo johtuu siitä, että se näyttö on erittäin suurella todennäköisyydellä rikki.
   
 3. Rompe

  Rompe Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  10/5/03
  Viestit:
  1344
  Tykkäykset:
  33
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z1 Compact

Jaa tämä viestiketju