Nokia 6310 -puhelimen kuorien avaaminen

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Guest, 6/5/03.

 1. Guest Vieras

  0   0   0

  Hei.

  Eli kys. puhelimessa on takana akun alla neljä ruuvia. Avoin ruuvit, mutta en silti saa kuoria irroittettua. Tietääkö joku (puhelinkorjaaja tai vast.) miten päälikuoret saa irroitettua? Siis en viitsinyt käyttää kauheasti raakaa voimaa, kun puhelimen olisi tarkoitus pysyä ehjänä. :)

  Lähinnä sen takia olisi mukava tietää, kun tuolla kuoren ja näytön välissä on jonkun verran pölyä, joka olisi kivaa pyyhkäistä pois..
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Näytön yläreunan ja aivan ylhäällä on klipsit jotka pitävät yläpäätä kiinni.
  Nämä näytönkohdalla (sivuilla) olevet klipsit voivat hajota herkästi, tosin niiden viottuminen ei kuitenkaan jätä konetta kasatessa "raoelleen"
   
 3. Guest Vieras

  0   0   0

  Eli siis jonkunlaiset klipsit siellä on.. Mutta onko jotain vihjeitä tai tapaa, miten päälikuoren saa irti (siis rikkomatta klipsejä)? Vai onko klipsit sen tyyppiset, ettei niitä ole tarkoituskaan saada auki?
   
 4. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Takakansi lähtee irti kun alhaalta vääntää ylöspäin ja hiukan edestakaisin sivuille samalla, on kyllä aika tiukasti kiinni ja tottumaton saattaa rikkoakin sen mut harvemmin näin käy. Sen jälkeen on vielä yksi ruuvi joka pitää antennia paikoillaan ja sit puh aukeekin ihan hyvin...
   

Jaa tämä viestiketju