Nokia 6280 + PCSuite

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja TqB5MI6A, 4/11/06.

 1. TqB5MI6A Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/12/02
  Viestit:
  93
  Tykkäykset:
  1
  Tuossa hankin juuri 6280. Asensin PC-suiten, kahteen koneeseen kotona.

  Miten sitä PC-suiten resurssienhallintaa käytetään? Siinä on minulla kaksi ongelmaa, joita en oikein ymmärrä. Ohjelman helppikään ei kerro tuollaista ongelmatilannetta. Sama ongelma molemmissa koneissa, eli en osaa siis käyttää ohjelmaa.

  Ensimmäinen. Yritän siirtää musiikkitiedostoja muistikortille. Siellähän on se "Volumelabel" niminen kansio. Sen alla on "Extra", ja sen alla mm. Grafiikka, Kokoelma, Kuvat, Musiikki jne. Yritin ensin siirtää sillä Nokian Audiomanagerilla CD:n- muunsin sen tuohon Nokian erikoismuotoon, ja yritin siirtoa- valitsin kansion, johon siirretään, ja siirsin. Ainoa ilmoitus oli aina "Peruutettu", jokaisen raidan jälkeen.

  Toinen kokeilu oli sen resurssienhallinnan kautta- siis ihan leikkaa-liimaa. Se onnistuikin, mutta ei "musiikki"-kansioon. Vain tuohon päätasolle "Extra". Kun yritän tuplaklikata auki "Musiikki"-kansiota (tai mitä tahansa muuta extran alla olevaa) resurssienhallinta "räpsyy", olevinaan avaa kyseisen kansion, mutta palaa sitten takaisin tuohon päätasolle. (Räpsyminen tarkoittaa sitä, että olevinaan avaa tuon haluamani kansion, mutta sitten ei mene sinne, ja yläpalkissa käy läpi kaikki extran kansiot.)

  (Ei, kirjoitussuojaus ei näytä olevan päällä, siis otan siitä musiikkikansiosta hiiren kakkosnapilla "ominaisuudet", siellä on kyllä ruksi kohdassa "kirjoitus", tosin niin, ettei siihen pääse käsiksi.)

  Eli- onko neuvoa, miten tuonne pääsisi? Onko siellä ohjelmassa joku asetus, joka pitäisi ensin laittaa, jotta sinne pääsisi?


  Toinen ongelma on "yhteystiedot". Yritin avata kyseisen kansion, mutta se on tyhjä. Yhteystietoja pitäisi kyllä olla, koska siirsin ensin vanhalla SIM-kortilla olleet puhelinmuistion toisella puhelimella puhelimen muistiin, ja sitten tällä samalla puhelimella uuteen SIMmiin- siis kyseessä Soneran kytkykänny, jossa ei voi käyttää muita simmejä kuin soneran kytkysimmiä, siksi tuollainen pitkä reitti. 6280:ssä kyllä näkyy nuo yhteystiedot, kun selaa puhelinmuistiota- mutta PC-suitella niihin ei pääse käsiksi. Eli- onko tähän joku kikkakakkonen?

  Auttakaa tyhmää :)
   
 2. M K

  M K Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  8/1/06
  Viestit:
  573
  Tykkäykset:
  18
  Puhelinmalli:
  Moto G Plus
 3. TqB5MI6A Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/12/02
  Viestit:
  93
  Tykkäykset:
  1
  Osoitemuistio-ongelma selvisi. Ohjelmassa on joku bugi- se ei osaa lukea SIMmillä olleita yhteystietoja.

  Jäljelle jää siis vain tuo volume-label-ongelma.
   
 4. TqB5MI6A Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/12/02
  Viestit:
  93
  Tykkäykset:
  1
  Uusin PC-suite ei auttanut. Latasin sen, asensin ongelmitta, mutta ongelmia se ei korjannut.

  Tuossa yhteystieto-jutussa on edelleen ongelma- nyt sain ne siirreltyä jne. PC-suitessahan on se kohta "yhteystiedot"- pitäisikö siellä näkyä jotain? Siirsin Simmiltä puhelinmuistion puhelimen muistiin. Yhteystiedot-kohdassa se ei näy, mutta sain sen sieltä hienosti synkronoitua outlookin osoitteistoon, josta sain sen taas exportattua csv:ksi ja siten exceliin ja editoinnin kautta takaisin outlookin osoitteistoon ja sieltä taas takaisin puhelimeen. Mutta tuossa yhteystiedot kohdassa ei ole mitään- se on tyhjä. Eli- pitäisiköhän siellä edes näkyä mitään?


  Sitten tuo musiikkinongelma. Se volumelabelhan on tuo muistikortti. Edelleen se volume label-extra-musiikki sekä kaikki extran alla olevat kansiot ovat saavuttamattomissa. Niitä ei saa auki, eikä niihin kopioitua. Nyt kokeilin luoda suoraan "volume label"in alle kansion "musa", johon sain kopioitua musiikkitiedostot. Eli- onko joku onnistunut jotenkin avaamaan jonkun extran alla olevan kansion, ja onnistunut kopioimaankin sinne jotain, ja jos, niin miten?

  Sitten- miten niitä pääsee soittamaan? Siis muuten kuin avaamalla kansion, ja valitsemalla ensimmäisen kappaleen- sitten soittaa sen, sitten manuaalisesti seuraava- se on hiukan hankalaa. Eikö tuossa puhelimessa saisi jotenkin soitettua kansiota tai saisi tehtyä oman soittolistan? On insinöörille hiukan liian vaikea puhelin näköjään ;)
   
 5. M K

  M K Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  8/1/06
  Viestit:
  573
  Tykkäykset:
  18
  Puhelinmalli:
  Moto G Plus
  se mukana tullut muistikortti piti minulla ainakin alustaa ensin, että alkoi toimiin pc:llä
   
 6. Jani_P

  Jani_P Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  16/8/05
  Viestit:
  211
  Tykkäykset:
  22
  Puhelinmalli:
  OnePlus One
  Ymmärsinkö siis oikein, että yrität survoa tuon Nokian oman äänijutun kanssa ihan normaaleja mp3-filuja puhelimen muistikortille? Kokeiles mennä ihan Windowsin 'Oma tietokone' -ikkunan kautta:

  -> Nokia Phone Browser
  -> Nokia 6280 - 'Nimi tässä'
  -> Muistikortti

  Ja siirtelet tuonne niitä biisejä joko click & dragin tai copy & pasten kanssa. Pitäisi toimia.
   
 7. MB-320

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/7/06
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  0
  Mikä on vikana ?
  Kokeilin laittaa tietokoneelle Nokia PC Suite ohjelmaa , mutta missä Nokia Connection Managerin valikko , että voisi valita yhteyden ?
  Koneen USB -portti tunnistaa puhelimen laitehallinnassa eikä pitäisi yhteydessä teknisiä ongelmia .
  Tarkoitus olisi vain Nokian puhelimesta ladata kuvia USB-kaapelilla tietokoneelle .
  Olisiko jotain kevyttä ohjelmaa siihen , Nokia Ovi -paskaa en huoli .
   
 8. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29276
  Tykkäykset:
  7526
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Kun käynnistät PC Suiten niin eikös siinä ollut se valikko / nappi että yhdistä laite. Sitten pitäisi avautua ikkuna jossa valitaan yhteystapa.

  No jos suite on koneella niin puhelin koneeseen johdolla kiinni, kun puhelin kysyy niin yhdistä massamuistitilassa ja sitten voit tiedostonhallinnalla selata puhelimen sisältöä.
   
 9. MB-320

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/7/06
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  0
  Yhdistäminen ei onnistu tulee vain tieto : Yhteystyyppejä ei ole käytettävissä , joten puhelimeen ei voi muodostaa yhteyttä. Ohjattu toiminto suljetaan. ..
  Mitähän tässä pitäisi tehdä , olen asentanut varmaan jo 5-6 kertaa tämän .
   
 10. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29276
  Tykkäykset:
  7526
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
 11. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Nokia 6280 ? tukiko tuo massamuistitilaa ? jos ei niin sitten muistikortinlukijalla suoraan kortilta. Kuvien takia ei ehkä kannatta asennella softia. Toinen yleinen standarti tapa on Bluetooth, jos luuri tukee muistin selailua sen yli, niin sitä kautta.

  Jos välttämättä suitea haluat käyttää, niin onko luuri mielestään tietokoneeseen yhdistynyt ja jos on niin missä moodissa? (jos noiden reksiteri siivouksien jälkeen ongelmia)

  PCsuite versio sinulla 5.1, ja PC käyttöjärjestelmä Windows 7 64bit premium ?
   

Jaa tämä viestiketju