nokia 6233 kuvaaminen, softa päivitys?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja samwais, 28/12/06.

 1. samwais

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/12/06
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Elikkäs, miten voi olla että puhelimellani tulee suhteellisen huonoja kuvia verrattaessa johonkin 1,3 megapikselin kameraan. puhelimeni on 2vk vanha 6233. Vaikuttaako mahdollisesti pikselimäärät siihen, että kuinka herkästi kuva menee pilalle jos porukka liikkuu? eli jos kuvaan 1600 * ..... niin meneekö suuremmalla todennäköisyydellä "pilalle" jos vähääkään kuvattava objekti liikkuu, mitä 1000 * .. resoluution kuvissa? Vai onko kuvalaadulla suurikin osuus asiaan?

  Kertokaa nyt vähä jelppiä noista kuvaamisastuksista ja eri valkotasapainoista jne... milloin kannattaa mitäkin käyttää.. HUOM! voi lukea ohjekirjassa mutta kun sitä ei ole saatavilla.... lähinnä omakohtaisia kokemuksi..

  Entäpä toimiiko nokian lisäsalama "Nokia Camera Flash -lisäsalama" tässä puhelimessani??

  Sitten vielä tuosta softan päivittämisestä, mitä siitä oikeen hyötyy jos päivittää softaa? pitääkö alustaa puhelin kun sen tekee? kannattaako?
  vetäkää minulle tämä asia rautalangasta, tai antakaa linkkiä toiselle sivulle koska haku - toiminnolla en oikeen löytäny..
   
 2. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  eiköhän asetuksillakin jotain saa aikaan.. ei ne siellä turhaan ole. (itse en ole oikeastaan ikinä säätänyt mitään kameran asetuksia muuutakuin resoa ja laatua;)

  mutta; resoluutiolla ei tuohon liikkeeseen paljoa pitäisi olla merkitystä. ehkä vain siinä tapauksessa, että isompi resoisen kuvan tallentaminen vie kauemmin..

  mutta tärkeintä on oppia kuvaamaan kamerakännyllä. enemmän sillä on onnistumiseen merkitystä, miten kuvan ottaa kuin sillä että kuvattava kohde liikkuisi. kun kuvan ottaa, monesti laite pitää olla TÄYSIN paikallaan about 0,5sek ennen kuvan ottoa ja jopa 1-3 sek laukaisimen painalluksen jälkeen (kapulasta riippuen) (ja tietenkin kuvattava kohde ei saisi hirveän kovassa liikkeessä olla)

  tuollai minä olen toiminut ja hyviä kuvia alkaa kyllä tuleen :)
  jaa tämä
  http://nokia.fi/lisalaitteet/pd2/
  Yhteensopivat tuotteet:
  Nokia 3230, Nokia 6630, Nokia 6670, Nokia 7610, Nokia E70
  päivityksestä ei ole hyötyä muutakuin tapauksissa että sulla on sen verran vanha tai huonosti toimiva softa että selkeitä vikoja ilmenee lyhyin väliajoin..
  jos sulla ei pahemmin ongelmia puhelimen kanssa ole niin ei tarvi tehdä päivitystä ;) ja kyllä, normaalisti kapulan päivityksen yhteydessä se menee "sileäksi" eli täysin tyhjäksi, kaikki tallentamasi tiedot ja asetukset häviävät
   
 3. Jack_Sparrow

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/12/06
  Viestit:
  39
  Tykkäykset:
  0
  Itseasiassa kuvan kannalta on huomattavasti tärkeämpää se, millainen optiikka kamerassa on. Veikkaisin, että kännykässä on aika paljon heikompi optiikka kuin puhtaasti kuvaamista varten suunnitellussa laitteessa.
   

Jaa tämä viestiketju