Nokia 6233 kuoli

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja luuriholisti, 4/7/09.

 1. luuriholisti

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/9/06
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Elikkäs erittäin omituinen tapahtuma tuli itselle eteen tuon jo nykyisen ex-puhelimen kanssa. Puhelin toimi illalla/yöllä normaalisti kun kaverille laitoin viestiä ja tämän jälkeen puhelin yöksi lataukseen. Aamulla puhelin oli sammunut ja tätä ihmetellen laitoin se takaisin päälle. Jostain kumman syystä puhelin antaa syöttää pin-koodin ja käynnistyy ja alkaa hakea verkkoa, mutta tilttaa tässä kohden.

  Näyttö menee tyhjäksi akun varauskuvaketta lukuunottamatta ja taustavalot palavat. Tämän jälkeen puhelin näyttäisi palaavan ns perustilaan jossa näkyy kello, verkon voimakkuus ja akku, mutta ei valikkoa laisinkaan. Tämä looppi toistuu kolmesti ja tämän jälkeen puhelin sammuu/kuolee.. :O Oliko tämän puhelimen tarina siis tässä. Muistuttaa siis jonkinlaista "loop-of deadia" kuten esim. xbox 360:eissä tai tietokoneen äkillistä blue screeniä :D Ehdotuksia arvon foorumilaiset otetaan vastaan.. Eipä taida tuosta verkonpainoksikaan olla..
   
 2. säätäjä86 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  29/11/05
  Viestit:
  1920
  Tykkäykset:
  6
  Softaus huollossa voisi auttaa.
   
 3. Drummaster

  Drummaster

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/3/07
  Viestit:
  224
  Tykkäykset:
  0
  Itellä teki n73 ja 6680 saman ja vielä samana päivänä,,oli siis perjantai päivä ja puhelimet sammui jo alkuillasta eikä vieläkään ole heränneet.

  Nyt kun koittaa laittaa puhelimen päälle niin näyttö pysyy mustana mutta valot syttyy näppäimistölle ja näytölle mutta mitään ei tapahdu.
   
 4. luuriholisti

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/9/06
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  toimii

  Puhelin saatiin valtuutetussa Nokia huollossa herätettyä henkiin, mutta kaikki viestit ja muut puhelimeen tallennettu materiaali tuhoutui. Ilmeisesti ajoivat uuden softan sisään. Tästä köyhtyi 25€ verran mikä oli varsin kohtuullista. Epäili että puhelimen muisti olisi loppunut ja tämä olisi aiheuttanut kyseisen episodin.. viestejä taisikin olla 500 luokkaa muistissa..

  Ei harmita muuten, mutta viesteissä oli muutaman vuokra-asunnon yhdeystiedot mitkä tulivat lehti-ilmoituksen perusteella :S No annoin puhelimen pikkubroidille kun ehdin jo seuraavana aamuna tilttaamisesta hankkimaan uuden Nokialaisen.
   

Jaa tämä viestiketju