Nokia 6230 ongelmia..

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Mysterio-, 18/9/06.

 1. Mysterio-

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/2/04
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Nyt on ilmennyt suht vakavia ongelmia. Kun joku lähettää vaikka viestin, kännykän kaiutin vaan inahtaa pari kertaa, ja kello näytössä monistuu neljäksi. Tästä muutaman minuutin kuluttua pystyn taas käyttämään kännykkää. Sama soittamisen kanssa joskus. Eli en tiedä onko minuun koitettu ottaa yhteyttä kun ei se pidä ääntä enää. Äänet kuitenkin toimivat ääniasetusten kautta.
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Heitä takuuhuoltoon ja älä edes ihmettele, niin kauan kun Nokia tekee kännyköitä, tulee olemaan samat softaongelmat ;)
   
 3. june74 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/9/06
  Viestit:
  205
  Tykkäykset:
  0
  juu kuluttajat suorittaa beta testauksen ;)
   
 4. samumanu Vieras

  0   0   0

  6230 takuuhuoltoon? Taitaa olla et ei enää monessa ole takuuta, i-malli toki erikseen.
   
 5. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Akku käytetty irti, perusasetusten palautusta kokeiltu?
   
 6. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Ei tartte olla... Kyllä Nokian pitäs tietää heidän paskat softaongelmansa, niitä on siitä huudatettu ihan tarpeeksi. Vastuuta sysätään aiheetta kuluttajille. Tuotevastuu takuuajan jälkeen ei poistu muillakaan, vaikka Nokia siitä on kättä heti vääntämässä kaikkien kanssa. Laittas vaan sen reset napin kuin Nintendon elektroniikkapeleissä aikanaan 80-luvulla. Tai sillee, että kone resetoituu automaattisesti tietyllä kellon lyömällä päivittäin.
   
 7. samumanu Vieras

  0   0   0

  Sä vaan jaksat aina teorisoida, itse koen sen kyl ärsyttävänä. No mut käytäntö on eri asia, neuvo vaan ihmisiä viemään esim 2v vanhoja puhelimia huoltoon ja sano et menee menee takuuseen. Sit tulee vihasia yhteydenottoja ku se ei niin helppoa ollukkaan.
   
 8. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Niin.. se on eri-ihmiset saa eriasian erilailla läpi. Saat ärsyyntyä. Meitä on moneksi, ja olen todennut että muita miellyttämällä "valehtelen". Vaikee se on perustella tietämättömäkään miten homman pitäs toimia. Tottakai tiedän, että Nokia marssittaa kuluttajaneuvojan pakeille kuitenkin. Niin se on vaan. Jostain se on lähdettävä. Tyvestä puuhun. Suomalaiset on aina ollu liian lampaita. Toki mikään ei estä ajattelemasta edelleen, että kun on kännykkä, jossa ei ole takuuta, ei sitä saa takuuseen ainakaan helpolla.
   
 9. sámiboy

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/7/04
  Viestit:
  118
  Tykkäykset:
  0
  Joo, ongelmia on kyseisen puhelimen kans minullakin. Eli lähinnä olen mietiskellyt että onko vika softa vai rautapohjainen. Eli puhelin ei löydä galleriasta mitään kansioita tai tiedostoja. käytännössä se tarkoittaa sitä että mikään mediajutuista (kamera, mp3-soitin etc.) ei toimi. Satunnaisesti MP3-soitin löytää puhelimesta mp3:sia.... . Puhelimessa kyllä toimii kaikki asennetut pelit ja sovellukset. Eli viittaisi ehkä softapuoleen, mutta ajattelin kysyä teidän mielipidettä jos joku viisaampi osaa sanoa tähän jotain...

  Ja sitte se itse pääkysymys, en ole vielä liikkeistä vaivautunut kysymään, mutta joutuuko noiden vanhempien puhelimien päivityksestä maksamaan tosiaankin sen normaalin päivityksen hinnan mikä lienee jotain 20-40€?
   
 10. samumanu Vieras

  0   0   0

  Vois ajatella et ihan saman hinnan joutuu maksaa on puhelin uusi tahi vanha, en oo ite ainakaan hinnoissa eroja iän mukaan huomanna koska saman ajan yleensä niittenki päivitys vie. Joskus S60 ja S80 koneet on kalliimpia.
   

Jaa tämä viestiketju