1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Nokia 6230:n bugitus & päivitys

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Shocked_, 13/6/05.

 1. Shocked_

  Liittynyt:
  10/7/03
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  No niin.. tästäkin aiheesta taas kerran. Noksuni siis bugittelee. Esimerkiksi välillä tekstiviestiä kirjoitettaessa näyttö sekoaa hetkeksi, saapuneen viestin "kirjekuorilogo" jää valmiustilassa toisinaan näkyviin vaikka viesti on luettu, BT kaataa joskus koko puhelimen ja vaikka mitä! Siispä, mitä sanon kännykkäliikkeen sedille ja/tai tädeille että saan ilmaisen päivityksen? Versio on WANHA 03.15.
   
 2. arivi Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Kerrot vain huollossa nuo mainitsemasi ongelmat. Kauppias ei ole velvollinen huolehtimaan huoltoon lähettämisestä mikäli takuu on päättynyt, mutta valmistajan takuu oletettavasti vielä voimassa?
  Lähimmän huoltopisteen löydät tuolta.
   
 3. Shocked_

  Liittynyt:
  10/7/03
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  Vaasassa ja Seinäjoellahan noita liikkeitä olisi... Eli homma toimii suurinpiirtein näin: Vien kapulan johonkin listassa olevista liikkeistä ja valitan noita ongelmia. Korjaavat puhelimen siellä maksutta, siis päivittävät. Viikon kuluttua haen kapulan takaisin. Suurinpiirtein noin? En näe syytä miksi valmistajan takuu ei olisi voimassa.. En ole availlut torxeja tai mitään muutakaan. Tarvitsenko ostokuitin mukaan..? Samperi, se voi olla ongelma!
   
 4. arivi Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Juuri noin. Tosin ei siinä viikkoa mene, vaan yleensä muutama tunti, kun homma on hoidettu. Tuo valmistajan takuu määräytyy siitä, koska puhelin on valmistettu, eli siitä 15kk:tta eteenpäin. Kertovat kyllä huollossa ennen toimenpiteitä onko takuu voimassa vai ei. Ja jos ostopäivästä on alle vuosi, niin mitään ongelmia ei pitäisi olla.
  Kuittia ei yleensä tarvita, koska puhelimen tiedot saadaan IMEI-koodin perusteella huollossa.
   
 5. Shocked_

  Liittynyt:
  10/7/03
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  Kiitoksia kiitoksia! Huomenna menen Vaasaan ja vaikka pudotan kapulan samalla huoltoon. Pitääpä virittää huomiseksi vanha 8110i käyttöön jos nyt en pysty hetkistä ilman kännykkää elämään!
   
 6. redie

  Liittynyt:
  28/8/04
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Nyt on ihan pakko kommentoida tähän, kun kuulee aina noita ihme juttuja muutaman tunnin palvelusta...

  6230:n softapäivitys Kouvolan Expert liikkeessä 8 viikkoa! Vieläpä kehtaavat mainostaa itseään "Nokian virallisena huoltona". En todellakaan voi suositella kyseistä liikettä, enkä myöskään aio enää mitään sieltä ostaa. Harmi sinänsä. Mielummin vaikka maksaa enemmän.

  Pistäkääpä paremmaksi, löytyykö Suomen maasta surkeampaa palvelua?
   
 7. adapter-

  Liittynyt:
  2/1/05
  Viestit:
  460
  Tykkäykset:
  5
  Osa noista huolloista ei ole enää toiminnassa eli Nokia on päättänyt huoltosopimuksen kuten eräässä ketjussa onkin keskusteltu. Uusi lista päivittynee Nokian sivuille lähiviikkoina.
   
 8. Omenanraato

  Omenanraato Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  11/12/02
  Viestit:
  19872
  Tykkäykset:
  798
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+ 16GB Silver
  ot: turussa oisivat päivittäneet ainakin kommun odottaessa eli ei se nyt niin älyttömästi kestä, mutta ei ollut aikaa odotella
   
 9. Jupis

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  0
  Päivitin puhelimen jotain reilu kuukausi sitten versioon 5.26.
  Nyt olen huomannut että puhelin ei löydä muita lähistöllä olevia BT laitteita. Oman tietokoneeni kuitenkin löytää puhelimen ja synkkaus onnistuu mainiosti.
  Muilla vastaavaa ongelmaa tän sw version kanssa? Toimiiko tuoreemmat OK?
   
 10. arivi Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Niinpä, puhelimitse on syytä asiat nykyään aina varmistaa ennen pidempää reissua.
  Uskallan väittää, että tämä 8viikon päivitysjuttu on enemmänkin se ihmeellinen juttu. Nopeampi tapa on asioida suoraan huollon kanssa ilman välikäsiä. Kauppiailla on omat aikataulunsa huoltoon toimituksilla, joten luuri makaa usein päiväkausia hyllyssä pölyttymässä.
  Ainakin Tampereella saa aina viimeistään seuraavana päivänä takaisin huollon kanssa suoraan asioitaessa.
   

Jaa tämä viestiketju