Nokia 6230 kastui

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Electro, 24/7/05.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Electro

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/1/05
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Elikkä eilen illalla puhelin kastui kun se oli taskussa ja tipun mereen. Kuivattelin sitä melkeen heti hiustenkuivaajalla ja yritin sitä päälle pariin otteeseen.. se lähtikin päälle jo pari kertaa yöllä mutta nyt kun laittaa akun kiinni niin valot syttyy vaan puhelimeen mutta mitään ei tapahdu.
  Nyt puhelin on vaan levällään tossa pöydällä. Olisko mitään vinkkejä mitä tolle kannattais nyt tehdä? ei varmaan näin sunnuntaina oo huollotkaan auki.
   
 2. vtormane

  vtormane Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  4439
  Tykkäykset:
  0
  Kun ei huoltoon pääse niin itse olisin purkanut sen välittömästi kastumisen jälkeen ja puhdistanut piirilevyn jollakin alkoholipitoisella aineella.
  Suolavesi + elektroniikka ei ole koskaan hyvä yhdistelmä. Hapettumia piirilevylle tulee varmasti. Puhelin voi toimia jonkinaikaa kunhan se kuivaa mutta ei varmasti ole pitkäikäinen vehje enää.
   
 3. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Olisi kannattanut upottaa makeaan veteen (ilman akkua) mahdollisimman nopeasti ja sitten tiiviiseen minigrip-pussiin jossa makeaa vettä ja lähimpään huoltoon.

  Nyt vaihtoehtoina huuhdella alkoholilla /makealla vedellä ja yrittää kuivatusta uudelleen. Jos ei auta niin sitten vaan huoltoon kysymään tuleeko tuosta vielä kalua vai ei.

  Aiheestä löytyy foorumilta useampikin ketju, joten uuden avaaminen ei olisi ollut tarpeellista.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju