Nokia 6230 kameran + mp3-soittimen laadut?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja YOri, 6/6/04.

 1. YOri

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/6/04
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Päätinpä aivan uutena käyttäjänä pistää tälläsen topicin pystyyn..

  Olen kyllä huomannut, että näitä keskusteluja on enemmänkin tähän puhelimeen liittyen.. Ja paljon on ilmeisesti muistikortille siirtämisessä ja muussa ollut ongelmia (lähes kaikki kuitenkin käsittääkseni saanet lopulta toimimaan).

  Mutta henk. koht. kiinnostuksen kohteena olis noiden mp3-soittimen ja kameran laatu? Kamera tuskinpa kauheen erikoinen mutta kai mp3-soittimen ääni sentään on stereo? Joku oli valitellut kappaleiden ankeaa vaihtamista mikä ei omalla kohdalla kauheen iso miinus kyllä ole, riittää kunhan tulee musiikkia ja se ois kohtuu laatusta. Kai paketissa tulee muuten tää johto (sama kuin esim. N-Cagessa) minkä avulla voi liittää omat kuulokkeet kiinni?? Nokian kuulokkeet ei ihan kauheesti meinaan nappais..

  Muut puhelinvaihtoehdot olis sitten 3660, 6600, 7610, 7700 (jota ei vielä edes ole) ja P900 .. että jos jollain on jotain negatiivista / positiivista sanottavaa noista niin olis kiva kuulla. Hinnalla kuitenkin on vähän väliä eli sinänsä ehkä tarvii noi 7700 ja P900 sulkee pois mutta jokatapauksessa..

  Jokaisesta edellä mainitusta puhelimesta löytyy "kunnon" käyttöjärjestelmä, jota ei 6230:ssä ole lainkaan. Kunnollinen käyttis olis kans tosi kutkuttava ajatus mutta jos tän 6230 soitin ja kameraominaisuudet olis hyvät niin vois sitten ehkä tinkiä siitä säätämisen ilosta :) (ja ostaa sitten sitä varten vaikka oikein läppiksen).

  Niin ja hei! Videoitahan tällä 6230:kin ilmeisesti voi katsoa? Ainankin jotain.. Niin mitenkäs ne on tuntunu näkyvän tosta kohtalaisen pienestä vaikkakin ilmeisesti melko laadukkaasta näytöstä?

  Ja vielä kiinnostaa, että kuinkahan hyvin toi akku kestää musiikin soittamista/kuvien ottamista/videoiden tai muiden katsomista?
   
 2. Poro-

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/7/03
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Tosiaan nuo omat kuulokkeet kiinnostas saada puhelimeen kiinni
   
 3. saeaetaejae

  saeaetaejae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/6/03
  Viestit:
  4601
  Tykkäykset:
  0
  Eikää tule kuluttajamyyntiin.
   
 4. MikSuMaN

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/04
  Viestit:
  106
  Tykkäykset:
  0
  kameran laatu on VGA eli ei sillä mitään mahtavia kuvia saa mutta minun mielestäni tarpeeksi hyviä kuvia , katsoen siihen että se on kännykkä :)
   
 5. fuzion

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/9/04
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Mutta vaikka on sama kamera kuin 6600 nin ei kyllä tule htä hyviä kuvia johtuen näytöstä ja tuosta MP3 soittimesta, että ääni on mono, mitä on monessa aiheessa ihmetelty ja se kuluttaa ainakin akkua tosi paljon.
   
 6. ebo Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  1500
  Tykkäykset:
  0
  6230 on pikkupuhelimista suosikkini. En usko, että vaihdan tästä ihan heti pois, jollei sitten tule vastaavaa UMTS-mallina joskus ensi vuonna.

  Omat kommenttini:

  * MP3-soitin: siedettävänlaatuinen, käytän mieluummin tätä kuin kannan MP3-soitinta erikseen mukana. FM-radiota tulee kuunneltua matkoilla, ihan kohtuullinen satunnaiseen musiikin, uutisten ym. kuunteluun.

  * Nokian nappikuulokkeet: tuntuvat huonolta korvassa, tippuvat helposti ja pilaavat osittain äänenlaatua. Olisi kiva saada liitettyä omat stereokuulokkeet puhelimeen.

  * Kamera: VGA-kameroiden keskitasoa, ei huonoimmasta eikä parhaimmasta päästä. Näytekuviahan on netissä, täällä jonkin verran: http://lehto.net/6230/ .

  t. tero
   
 7. Ville_A Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1672
  Tykkäykset:
  0
  Miten näytön laatu vaikuttaa kameralla saataviin kuviin? Toki kuvat voivat näyttää tuhruisilta puhelimen näytöllä, mutta ei se kerro itse kuvan laadusta.
   

Jaa tämä viestiketju