nokia 6230 ja tiedonsiirto

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja fumer, 7/7/04.

 1. fumer Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/3/04
  Viestit:
  224
  Tykkäykset:
  0
  Ongelma: Pc Suite 6.2 kadotti puhelimen, kun ensimmäsen kerran asennuksen jälkeen nyppäsin luurin irti tietokoneesta. Miten saan yhteyden takaisin ilman, että käytän XP:n restorepointtia ja asennan ajurin ja Suiten uudelleen?

  Käytössä on Digitarvikkeen DKU-2, johtuuko se tuosta tarvikekaapelista, että yhteys katoaa?
   
 2. fumer Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/3/04
  Viestit:
  224
  Tykkäykset:
  0
  eli kokeilin tätä asiaa korjata näin:

  poistin dku-2:n ajurin sekä pc suiten. palautin tietokoneen myös tilaan, jolloin pc suitea ei ollut asennettu. käynnistin koneen uudestaan. asensin dku-2 ajurin.

  käynnistin tietokoneen uudelleen. tökkäsin kaapelin kiinni puhelimeen sekä tietokoneeseen. Puhelin löytyi ja asentelin ajurin loppuun. käynnistin koneen uudestaan. irroitin kaapelin puhelimesta ja työnsin takaisin kiinni. puhelimeen tuli viesti, että datalaite lisätty. kaikki siis pitäisi olla ok.

  Asensin Pc Suite 6.0 ja käynnistin koneen uudelleen. Kokeilin ottaa kaapelin irti puhelimesta ja laittaa sen takaisin. taas tuli viesti, että datalaite lisätty. kaikki siis ok. käynnistin pc suiten ja kaikki toimi niinkuin piti.

  MUTTA pöppööp, otin kaapelin irti, sammutin pc suiten ja kokeilin tökätä kaapelin uudestaan kiinni --> ei mitään tapahtunut. Käynnn koneen uudelleen ja kaapeli taas kiinni --> ei mitään. Mikäs wittu tätä vaivaa? aina ekalla kerralla kun softat asentelee kaikki toimii ok, mutta jos kaapelin irroittaa tai koneen käynnistää uudelleen, seuraavalla kerralla usb laitetta ei löydy... omituista sanon minä.
   

Jaa tämä viestiketju