Nokia 6230 ja DKU-2-datakaapeli

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja MJS, 11/8/04.

 1. MJS

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/11/03
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Tilasin tuon kyseisen kaapelin digitarvike.fi:sta, ja kun sain asennettua ajurit ja Nokia PC Suiten, osa ohjelmista toimii ja osa ei. Esim. varmuuskopiot saa tehtyä ja kuvia saa siirrettyä puhelimeen, mutta itse puhelimen galleriasta ei saa siirrettyä mitään koneelle, koska kun Nokia Phone Browserista valitsee Nokia 6230:n ja sieltä gallerian, tulee virheilmoitus tekstillä "Toimintoa ei voinut suorittaa loppuun."

  Apua ei löytynyt myöskään Nokia nettisivuilta, joten liekö vika puhelimessa, kaapelissa taikka sen ajureissa, tai sitten PC Suitessa? Kokeilin asentaa puhelimen mukana tulleen PC Suite 6.1:n sijasta uudemman 6.2:n, mutta eipä auttanut sekään, joten missähän lie vika?
   
 2. MJS

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/11/03
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Vastaanpas itse, kun nyt avun löysinkin vanhoja viestejä selaamalla, joka olikin melkoinen urakka.

  Elikä ensin piti nimetä muistikortti puhelimesta ja seuraavaksi valita Nokia Connection Managerista sekä USB, että sarjaporttiyhteys; sarjaporttiyhteydestä ainakin itselläni COM 6.

  Pistää kyllä miettimään, miten nämä tehdään - tai paremminkin saadaan - näin monimutkaisiksi. Eipä taitaisi mattimeikäläiselle löytyä apua ilman tämänkaltaisia keskustelupalstoja :)
   

Jaa tämä viestiketju