1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Nokia 6230 ei poista tiedostoja

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja banaanimalli, 16/2/06.

 1. banaanimalli

  Liittynyt:
  16/2/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Osaisiko kukaan auttaa seuraavassa pulmassa? Kännykkä ei suostu poistamaan mitään tiedostoa mistään. Jos koittaa poistaa jotain se valittaa, ettei voi poistaa. Yksinkertaista mutta ikävää.

  Kameraakaan ei voi käyttää, kun tila on loppu. Mutta kun ei voi poistaa mitään..
   
 2. banaanimalli

  Liittynyt:
  16/2/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Hieman tarkennusta, kännykkä saatu käytettynä muutama päivä sitten. Ollut tuollainen koko ajan, tosin joskus harvoin poistaa (?), muttei yleensä. Muistikortti 32 oli mukana ja siitäkään ei poista, eikä puhelimen muistista.
   
 3. veppis

  veppis Supermoderaattori

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9366
  Tykkäykset:
  200
  Mitä jos kokeilet käynnistää ilman muistikorttia ja aloitella vaikka viestien poistamisella? Jos muisti on onnistuttu tunkemaan noin täyteen niin taitaa huolto kutsua.
   
 4. banaanimalli

  Liittynyt:
  16/2/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Muistikortti on nyt tyhjä kun alustin sen, mutta puhelimen muisti on täynnä kuvia. Kuvia voi nyt ottaa kun laittaa tallennuspaikaksi muistikortin, mutta ei anna vieläkään poistaa mitään. Pakko kokoajan alustaa muistikortti.
   
 5. banaanimalli

  Liittynyt:
  16/2/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Käytin muistikorttia poissa, ja antoi poistaa kaiken, mitä halusin. Laitoin sen takaisin, ja antoi poistaa edelleen, kaikki toimi täysin ja olin iloinen. Nyt taas illalla ei suostu poistamaan tiedostoja. Olisikohan käyttöohjeesta ollut apua, vai mika tässä nyt? Ihmeellistä..
   

Jaa tämä viestiketju