nokia 6210 korjaaminen

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja 6210, 5/11/09.

 1. 6210

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/11/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Osaako kukaan kertoa miten tai kuka tai mikä firma saisi korjattua vuonna 1999 ostamani nokia 6210 matkapuhelimen? Vika on käynnistyspainikkeessa joka on vuosien saatossa painunut kokonaan puhelimen sisään. Puhelin on pitänyt käynnistää painamalla jollakin tylpällä esineellä puhelimen yläosassa olevaan aukkoon. Sain kaivettua jopa vanhan kumisen käynnistyspainikkeen ulos, mutta en enää saa puhelinta päälle. Onkohan vielä mahdollista saada puhelin toimimaan? Onko kymmenen vuoden puhelinsuhteeni katkennut nyt lopullisesti?
   
 2. MiCO

  MiCO Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  31/3/04
  Viestit:
  1178
  Tykkäykset:
  2
  No kyllähän tuon tietysti saa korjautettua kiikuttamalla puhelimen huoltoon, mutta ei taida olla noin vanhan puhelimen kohdalla kovinkaan järkevää ellet sitten juuri tuohon malliin ja yksilöön ole rakastunut. Huollon hinnalla saat varmasti jostakin ehjän 6210:n tai jonkin muun ihan upouuden luurin. Mutta jos vika tosiaan on vain virtanapissa, voit itse yrittää sitä fiksata. Ei ole hankala homma noiden vanhojen luurien kohdalla mutta vaatii kuitenkin huolellisuutta. Purkuohjetta vaikka tästä
   
 3. 6210

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/11/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelimen huolto ei tunnu kiinnostavan ketään ja vastaus onkin aina se, ettei vanhan puhelimen korjaus kannata. Tästä syystä ajattelinkin yrittää korjata puhelimen itse tai löytää henkilön, jota se kiinnostaa. Kiitos MiCO purkuohje linkistä. Tosin siinä kerrotaan puhelimen osat, mutta ei kuinka käynnistyspainike esimerkiksi toimii. Puhelimeni on siis ylhäältä jo niin avonainen, että näen ko. painikkeen. Purkuohjeessa neuvottiin olematta koskematta siihen, ellei ole juotosammattilainen, jota siis en ole. Sen painelu ei toistaiseksi ole käynnistänyt konetta.
   
 4. rommeli

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/11/09
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Näyttö hajos

  Mulla n.6kk vanha 6210 ja näyttö hajos, uusi näyttömoduuli näyttäis maksavan 47e, mutta mitenkähän kuoret sais ehjänä auki, muoviläpyskällä sitä jo raottelin, mutta ala sekä yläpäästä ei hievahdakkaan, siis hyvät neuvot olis tarpeen.
   

Jaa tämä viestiketju