Nokia 6210 ja sim-ongelma

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Pagy, 14/9/02.

 1. P

  Pagy

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/9/02
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Eli löytyy pari vuotta sitten ostettu Nokia 6210. Kännykkä on toiminut muuten ihan kivasti, mutta viime aikoina se on kesken puhelun alkanut vaatia sim-korttia. Tilanteeseen auttoi se, kun otti akun ja sim-kortin pois ja laittoi uudestaan. Nyt ongelma on kasvanut astetta pahemmaksi, sillä kännykkä vaatii koko ajan sim-korttia. Ollaan testattu parilla sim-kortilla ja joskus saattaa toimia jonkun aikaa pyytämättä sim-korttia, sitten menee jumiin ja alkaa vaatia simmiä.

  Kannattaako viedä huoltoon, mitä suurin piirtein maksaa? Vai kannattaako ostaa uusi kännykkä ja yrittää saada jotain hyvitystä vaihdossa?
   
 2. A

  Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Ilmeisesti korttissa vika. Itselläni on vuodelta n.93 Radiolinjan-kortti eikä puhelin lähde aina edes käyntiin. Yksi vaihtoehto on että menet liikkeeseen ja kopioitat kortin tiedot uudelle ehjälle kortille. Muistaakseni tämä maksoi 50 wanhaa rahaa.

  Toki vika voi olla muuallakin...

  Edit: ääh...en lukenut tota sun juttua aivan loppuun. Vika on sitten varmaankin puhelimessa...
   
 3. P

  Pagy

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/9/02
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Epäilisin hieman, että vika olisi sim-kortissa, kun kerran toisessa kännykässä sim-kortti toimii moitteettomasti. Ja toiselle sim-kortille tekee samaa. Molemmat kortit on Soneran, jos sillä on jotain merkitystä.
   
 4. K

  Kotkis Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/7/02
  Viestit:
  11124
  Tykkäykset:
  18
  Puhelinmalli:
  IPhone 5S
  Kontaktivialtahan toi ainakin maallikolle kuulostaa. Onko puhelimessa "juoksutettu" paljon eri kortteja?
  En tiedä minkälainen sim-kortin "pesä" ko. puhelimessa on, mutta jos sinne väliin saa laitettua esim. paperin/pahvinpalasen, niin sekin voi auttaa. (Palanen siis kortin selkäpuolelle painamaan sitä voimakkaammin kontaktipintoja vastaan.)
   
 5. B

  BS1

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/8/02
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Itsellä oli sama ongelma joka poistui kun tosiaan laittoi pahvinpalaset akun ja puhelimen väliin. Akku on niin löysä, että puhelin meni välillä "virransäästötilaan" taskussa mutta nykyään ei. Eikä tule tuota Aseta SIM kortti ilmoitustakaan.
   

Jaa tämä viestiketju