Nokia 6210 ja sim-ongelma

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
14.9.2002
Viestit
7
Reaktiopisteet
0
Eli löytyy pari vuotta sitten ostettu Nokia 6210. Kännykkä on toiminut muuten ihan kivasti, mutta viime aikoina se on kesken puhelun alkanut vaatia sim-korttia. Tilanteeseen auttoi se, kun otti akun ja sim-kortin pois ja laittoi uudestaan. Nyt ongelma on kasvanut astetta pahemmaksi, sillä kännykkä vaatii koko ajan sim-korttia. Ollaan testattu parilla sim-kortilla ja joskus saattaa toimia jonkun aikaa pyytämättä sim-korttia, sitten menee jumiin ja alkaa vaatia simmiä.

Kannattaako viedä huoltoon, mitä suurin piirtein maksaa? Vai kannattaako ostaa uusi kännykkä ja yrittää saada jotain hyvitystä vaihdossa?
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
0
Reaktiopisteet
1
Ilmeisesti korttissa vika. Itselläni on vuodelta n.93 Radiolinjan-kortti eikä puhelin lähde aina edes käyntiin. Yksi vaihtoehto on että menet liikkeeseen ja kopioitat kortin tiedot uudelle ehjälle kortille. Muistaakseni tämä maksoi 50 wanhaa rahaa.

Toki vika voi olla muuallakin...

Edit: ääh...en lukenut tota sun juttua aivan loppuun. Vika on sitten varmaankin puhelimessa...
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
14.9.2002
Viestit
7
Reaktiopisteet
0
Epäilisin hieman, että vika olisi sim-kortissa, kun kerran toisessa kännykässä sim-kortti toimii moitteettomasti. Ja toiselle sim-kortille tekee samaa. Molemmat kortit on Soneran, jos sillä on jotain merkitystä.
 

Kotkis

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
14.7.2002
Viestit
11122
Reaktiopisteet
18
Puhelinmalli
IPhone 5S
Kontaktivialtahan toi ainakin maallikolle kuulostaa. Onko puhelimessa "juoksutettu" paljon eri kortteja?
En tiedä minkälainen sim-kortin "pesä" ko. puhelimessa on, mutta jos sinne väliin saa laitettua esim. paperin/pahvinpalasen, niin sekin voi auttaa. (Palanen siis kortin selkäpuolelle painamaan sitä voimakkaammin kontaktipintoja vastaan.)
 

BS1

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
9.8.2002
Viestit
10
Reaktiopisteet
0
Itsellä oli sama ongelma joka poistui kun tosiaan laittoi pahvinpalaset akun ja puhelimen väliin. Akku on niin löysä, että puhelin meni välillä "virransäästötilaan" taskussa mutta nykyään ei. Eikä tule tuota Aseta SIM kortti ilmoitustakaan.
 
Top Bottom