Nokia 6110 Navigator ja 9300i sekä yhteys Bluetooth nappikuulokkeeseen

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja snsm, 16/10/07.

 1. snsm

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/02
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Hei,

  Käytän molempia kokoajan (toinen oma ja toinen firman). Käytössä on Plantronicsin Discovery 650E Bluetooth-nappikuuloke. Syy malliin on se, että esim. nokialaisissa ei ollut yhtään ainoata korvalle sopivaa versiota.

  Lisäksi tässä mallissa on mahdollista pitää kahta puhelinta yhtäaikaa aktiivisina, ts. molempiin tulevat puhelut tulevat läpi. Toisen soittoääni kuuluu jos toiseen puhuu, mutta molempiin ei voi yhtäaikaa puhua :). Ongelman ilmenemiseen ei tarvita tätä multipoint-ominaisuuden käyttöä, vaan riittää että toinenkin puhelin on yhteydessä kuulokkeeseen.

  Ongelman kuvaus:

  Sattumanvaraisesti molemmat puhelimet saattavat katkaista yhteyden nappikuulokkeeseen (tai ehkä myös kaikkiin muihin BT-laitteisiin, selitys alla). Se käy ilmi kun puhuu puhelua ja yhtäkkiä äänet katoavat ja puhelin kysyy puhelimen käyttöönotosta nappikuulokkeen sijaan. Jos ottaa puhelimen käyttöön ja jatkaa puhelua, hetken kuluttua nappikuuloke tulee taas peliin mukaan automaattisesti.

  Äsken juuri huomasin, että samaan aikaan kun nappikuulokkeen yhteys katkesi communicatoriin (9300i), katkesi myös em. luurin yhteys tietokoneeseen. Kun en tehnyt muuta kuin odottelin, molemmat yhteydet syntyivät hetken kuluttua uudestaan.

  Enemmän tuntuu katkeavan yhteys 6110 Navin kanssa, mutta syy lienee se, että sitä pidän koko ajan yhteydessä (lähes), myös vapaa-aikana. 9300i on vain työaikoina.

  Löytyykö muilta samoja kokemuksia? Plantronics on jo vaihdettu eikä siitä juuri apuja tullut, käytös on samanlaista kuin ennenkin.
   
 2. snsm

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/02
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Nostan tämän ylemmäs, josko joku olisi törmännyt samaan ongelmaan eikä ole huomannut viestiä. 6110 menossa huoltoon joten sen jälkeen tulee lisää infoa saivatko korjattua.
   
 3. MMM Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  15   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  181
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Nokia
  Samaa ongelma on minulla Jabran BT5020- kuulokkeen kanssa. Puhelimina N6110 ja 5500. Yhdistelmä on yhteyden katkeilujen takia käyttökelvoton oli kuulokkeeseen liitetty yksi tai kaksi puhelinta. Minun tapauksessani ongelman kyllä mielestäni aiheuttaa tuo Jabra, ei yhteys muihin laitteisiin katkeile.
   

Jaa tämä viestiketju