Nokia 6101 akku & gprs

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja joulu, 17/9/06.

 1. joulu

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Nokian 6101 puhelimen akku kesti noin viikon ennenkuin se piti ladata, ei yhtään puheluita tai mitään. Kunnes aloin käyttämään tietokoneella internettiä puhelimen gprs yhteyden kautta. Käytössä siis johto, jolla koneeseen kiinni.

  Tämän jälkeen akku kestää päivän. Eli akku pitää ladata jokapäivä, jotta puhelin pysyy päällä. Vaikka en käyttäisi gprssää kuin kerran viikossa tai harvemmin. Puhelin oli huollossa akun takia, mutta siellä ei löydetty mistään mitään vikaa. Kun sain puhelimen takaisin siinä oli sama akku ja akku kesti taas reilun viikon aina enenkuin tarvitsi ladata. Kun taas käytin huollon jälkeen gprssää niin akku kestää taas vain päivän.

  Kenelläkään ollut samanlaisia ongelmia? Mitä tämän kanssa nyt voisi tehdä, puhelin on alle puolivuotta vanha.
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Ensimmäisenä voisi varmistaa GPRS-yhteyden katkaisun oikein, eli sieltä käyttöjärjestelmän soittosarjan asetuksista. Ei esimerkiksi repimällä piuha vain irti. Toinen mikä voi auttaa on kokeilla sammuttaa ja käynnistää luuri uudelleen modeemikäytön jälkeen. Akun irroittamisen pitäisi viimeistään tepsiä.

  Eipä ole ennen moista tullut vastaan.
   
 3. asdf

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/5/06
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  Silloin kun lopetat GPRSn käytön, paina punasta luuria pohjassa niin pitäisi yhteys katketa varmasti.
   
 4. joulu

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Itsekkin epäilin ensin että jää päälle gprs. Mutta monin keinoin on tutkittu, että ei jää. On kokeiltu myös ottaa akkua irti, että samuisi jos salaisesti jäisi päälle, mutta ei auta.
   

Jaa tämä viestiketju