Nokia 6100 + DKU-5

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja rhe, 5/8/03.

 1. rhe

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/8/03
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Olen tässä jonkin aikaa yrittänyt saada pelittämään Nokia 6100 puhelinta ja DKU-5 kaapelia. Kaapelin ajuri on asennettu ennen kaapelin kytkemistä, kuten ohjeessa sanotaan. PC Suite 5.1 asennettu tämän jälkeen. PC Suiten asennuksen yhteydessä puhelin tunnistetaan oikein ja Connection Manager tunnistaa puhelimen myös.

  Nokia Content Copier ohjelmalla kun yrittää kopioida tietoja puhelimesta PC:lle, kopiointi vaikuttaa varsin hitaalta ja joka kerta kesken kopioinnin tulee virheilmoitus: An error occured while trying to transfer data between the phone and the PC. Error code: 0xf008 (Unknown error).

  Nokia Phone Editor ohjelman kun käynnistää niin ohjelma kaatuu muutaman sekunnin kuluttua virheilmoitukseen: NPE45.exe has generated errors and will be closed by Windows...

  Samaten soittoäänien ja kuvien siirto takkuaa. Ts. yhtään ääntä tai kuvaa en ole pystynyt siirtämään.

  GPRS tai GSM-data yhteys internetiin muodostuu , mutta tämän jälkeen tieto ei enää kulje. Selain ilmoittaa: Web site found. Waiting for reply... ja tähän kaikki pysähtyy oli sitten nettiosoitteena mikä tahansa.

  Puhelimen ohjelmistoversio päivitetty. On nyt 4.70. Samat ongelmat oli myös edellisellä ohjelmaversiolla. Käyttiksenä Win 2000 Pro SP4.

  Olisin iloinen, jos joku pystyisi antamaan vinkkiä näihin ongelmiin.
   
 2. rhe

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/8/03
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  LISÄYS 12.08.03: DKU-5 kaapeli vaihdettu uuteen ja nyt kaikki toimii hienosti!!!
   

Jaa tämä viestiketju