Nokia 6085 näyttö ongelma!

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja TJR, 8/10/07.

 1. TJR

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Nokialaisessani 6085 on semmoinen ikävä ongelma, että näyttö on todella likainen. Tämähän ei sinäänsä ole ongelma, mutta hankalan tästä tekee se, että sonta on näytön sisäpuolella. Tavaraa alkaa olla niin paljon, että auringonpaisteella saa näyttöä todella käännellä optimaaliseen kulmaan nähdäkseen mitä näytöllä tapahtuu.

  Onko joku kokeillut avata puhelimen näyttö osaa ja jos on saitko sen vielä ehjänä myös takaisin? Muuta tapaa lian poistamiseen ei taida olla.

  TJR
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Näyttö... siis kuorenlasin alla vai varsinasessa näytössä... ei muuta kuin kuori pois ja ottaa enimmät pois vaikka korvapumpulipuikoilla näytön pinnalta.
   
 3. TJR

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Juttu on helpommin sanottu kuin tehty, koska kysessä on läppäpuhelin. Kuoren aukaisemisenhan se vaatii, mutta lähinnä kuinka riski hommaa on tuon läppäpuhelimen näyttöosaa alkaa aukaisemaan.

  TJR
   
 4. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Sitte kannattaa jättää se homma tekemättä... jos on takuuta niin vie huoltoon ja vaadi että putsaa sen, jos ei ole, kannattaa kysyä paljoko maksaa. Läppäpuhelimet voi olla ekakertaa purkavalle ihan liikaa vaadittu oikesti. Mutenkin pidän sitä kummallisena että sinne ois niin paljon pölyä päässyt keräytymään, vois vaatia ainaki sen että menee siitä huolimatta Nokian piikkiin. Ei se ole normaalia mun mielestä. Vaikea tietty täältäkäsin sanoa, mutta jos sitä on selkeästi häiritsevä määrä, jotain kummaa puhelimessakin on.
   

Jaa tämä viestiketju