Nokia 6021 ja etukuoren irroitus

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja LukeSW, 13/3/06.

 1. LukeSW

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/8/05
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Näytön sisäpuolella (kiinni päällimmäisessä lasissa sekä varsinaisessa näytössä) on jotain roskaa ja pitäisi saada nuo häiritsevät roskat pois ja en haluaisi viedä puhelinta huoltoon ainostaan tuollaisen kosmeettisen haitan vuoksi.

  Etukuoren alapuolella olevia klipsejä taivuttamalla kuori lähtee irti alhaalta ja alapuolelle tulee rakoa pari milliä, mutta ei tunnu lähtevän enää keskikohdasta ylöspäin irti.

  Nokian asiakastuen mukaan keskelläkin on klipsit. En näe keskellä olevia klipsejä mistään. Lähteekö etukuori keskeltä irti "raa'asti" vetämällä vai meneekö se rikki?

  Vai kuinka saan keskellä olevia klipsejä taivutettua, että etukuori lähtee pois?
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Keskelläkin on klipsit, jos sul on vahvat kynnet ni laita semonen väliin ja väännä. Jos kynnet ei kestä ni yritä keksiä joku muovinen millä hiukan vänkeet, jos käytät liian kovaa materiaalia "vääntötyökalussa" voi tulla ilkeitä jälkiä kuoriin.. Kyl se irti lähtee mut voimaa on jonki verran kyl käytettävä.
   
 3. LukeSW

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/8/05
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Kynnet riitti etukuoren avaamiseen. Ei tarvinnut käyttää edes sen kummemmin voimaa. Riiitti kun laittoi kynnet suunnilleen tuon keskimmäisen valintanäppäimen kohdalle väliin ja vähän vääntöä -> naps, etukuori irtosi keskeltäkin.

  Nyt ei näy enää ylimääräisiä pieniä valkoisia pisteitä puhelimen näytössä.
   

Jaa tämä viestiketju