Nokia 6020 piiri rikki

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja jarry, 27/8/08.

 1. jarry

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/8/08
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Huollosta sanottiin että piiri on rikki eikä kannata korjata. Mutta tietääkö joku, että onko silti mahdollista onkia puhelimen muistissa olevat tiedot (kuvat, numerot, tekstiviestit, kalenterimerkinnät jne.) jollakin tapaa talteen?

  Eikös siellä kuitenkin ole joku kiinteä muisti jonka voi teoriassa siirtää toiseen piiriin tai jotain..
   
 2. säätäjä86 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  29/11/05
  Viestit:
  1920
  Tykkäykset:
  6
  Ei sieltä puhelimesta voi mitään tietoja siirtää mihinkään jos siellä on piiri rikki. Ehkäpä joku norman ibas jotenkin pystyisi tietoja kaivamaan, mutta puhutaan useista tuhansista euroista ja semmoisia tuskin olet valmis maksamaan.
   
 3. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Riippuu mitä sielä on rikki ja kuinka pahasti. Jos puhelin edes käynnistyy, saattaa olla mahdollisuus pelastaa oleelliset, kuten puhelinnumerot. Puhelimia käyttäessä pitää puhelimen muistaa olevan täysin toissijainen asioiden säilyttäjä. Mieluiten jos säilyttää, muistakaa tehdä backuppeja tarpeksi usein, niin ei tule ongelmia. Tai sitten prepaid simmi mihin varmuuskopioi numerot talteen..
   
 4. jarry

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/8/08
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelimen tarina.

  Vastapuolen äänet alkoivat kuulua kaiuttimesta vaikka puhe ohjattiin puhelimeen. Soitto toistettiin testin vuoksi --> sama vika.

  Sammutus ja akku pois.. odotellaan pieni hetki
  Akku takas ja puhelin päälle. Puhelin kysyy PIN koodin ja näpyttelen sen. Puhelin käynnistyy mutta sitten pimenee

  Tämän jälkeen virtanäppäintä painamalla näyttöön syttyi valot hetkeksi (noin sekunti) ja sitten puhelin sammu. Siihen se jäi... Ei auta akun poisto eikä akkukaan oo oikosulussa.

  Tuntuu siltä kuin puhelimessa olis ollut joku piilovika :) koska en oo joutunut sammuttaan puhelinta pitkään aikaan ja nyt kun sen sammutti, niin sitten se ei enää toiminut.
   

Jaa tämä viestiketju