Nokia 6 tuli myyntiin – kiinalaiset ostivat kaikki tarjolla tulleet alle minuutissa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15391
Reaktiopisteet
103

Nokia 6.


Ensimmäinen uusi Android-Nokia-puhelin Nokia 6 tuli myyntiin tänään Kiinassa, jossa puhelin on myynnissä yksinoikeudella vain JD.comissa. Puhelin myytiin niin sanotussa salamamyynnissä loppuun reilusti alle minuutissa.

Toistaiseksi ei varmuudella tiedetä, kuinka suuri erä puhelimia nyt oli myynnissä. Ennakkoon Nokia 6:sta kiinnostuksensa oli ilmaissut noin 1,3 miljoonaa kiinnostunutta asiakasta, mutta näissä varauksissa kyse oli enemmänkin ennakkotilausten sijaan muistutuslistalle liittymisestä. JD.com toi Nokia 6:n varattavaksi 11. tammikuuta.

Uutta toista myyntierää odotetaan tarjolle lähipäivien aikana.

Ainakin toistaiseksi Nokia 6:n on kerrottu tulevan myyntiin vain ja ainoastaan Kiinassa. Nokia 6:n hinta Kiinassa on 1 699 juania eli reilut 230 euroa. Puhelimessa on muun muassa 5,5 tuuman näyttö, 16 megapikselin takakamera, Qualcomm Snapdragon 430 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua tallennusmuistia.

Suomalaisen HMD Globalin odotetaan julkistavan lisää uusia Nokia-älypuhelimia tilaisuudessaan 26. helmikuuta ennen Barcelonassa alkavaa mobiilialan Mobile World Congress -jättitapahtumaa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom