Nokia 6:t myytiin taas nopeasti loppuun

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15359
Reaktiopisteet
103
Nokia-6.png


HMD Globalin Nokia 6 -älypuhelin saapui ensimmäisenä myyntiin kiinalaisessa verkkokaupassa JD.comissa. Aiemmin Nokia 6 oli tarjolla vain mustana, mutta eilen JD.comissa myytiin hopeaa värivaihtoehtoa kahdessa eri versiossa. Molemmat loppuivat JD.comista varsin nopeasti myyntiintulon jälkeen, kertoo NokiaPowerUser.

Hopeissa Nokia 6 -puhelimissa on neljän gigatavun RAM-muisti ja 32 tai 64 gigatavun tallennustila. Suuremmalla tallennustilalla varustettu malli maksaa 1 699 juania eli noin 232 euroa.

Uudet Nokia-puhelimet ovat kiinnostaneet paljon ympäri maailmaa ja Mobile World Congressissa esitellyt Nokia 3-, Nokia 5- ja Nokia 6 -puhelimet käyvät varmasti mukavasti kaupaksi, kun ne tulevat myyntiin maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä puhelimia odotetaan myyntiin toukokuun loppupuolella, jolloin ne tulevat myyntiin mahdollisesti jopa 120 eri maassa samaan aikaan.

Virallisia myyntilukuja Nokia 6:n menekistä ei ole kerrottu, mutta JD.comissa jokainen myyntierä on loppunut varsin nopeasti. JD.comiin pystyi ennakkoon varaamaan Nokia 6 -puhelimen, vaikka varattua puhelinta ei ollut pakko ostaa. Varauksia tuli yli 1,4 miljoonaa kappaletta. Kysyntää HMD Globalin Android-Nokioille selvästikin on.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom