Nokia 6 myytiin taas loppuun Kiinassa: myyntiluvut hämärän peitossa – jo 17 000 arvostelua

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216

Toistaiseksi ainoa julkistettu uusi Nokia-älypuhelin on Kiinassa lanseerattu Nokia 6.


HMD Globalin Nokia 6 -puhelin on myyty jälleen loppuun Kiinassa, jossa puhelin on myynnissä yksinoikeudella merkittävän JD.com-verkkokaupan kautta 1 699 juanin eli reilun 230 euron hintaan.

Nokia 6 on myynyt nopeasti loppuun jo useampaan otteeseen. Ystävänpäivän tienoilla puhelinta on kerrottu tulleen tarjolle suurempi määrä. HMD Globalin arveltiin alun perin käyttävän niin sanottua salamamyyntitaktiikkaa, jossa puhelimia kaupataan nopeasti jokin rajattu määrä, mutta HMD Global on kiistänyt varsinaisesti pyrkineensä tällaiseen: puhelin vain on loppunut nopeasti varastosta, kun ihmiset ovat sitä tilanneet. Ensimmäisen kerran Nokia 6:n tultua myyntiin puhelin myytiin loppuun noin minuutissa.

HMD Global ei ole kommentoinut mitenkään tarkemmin Nokia 6:n myyntilukuja – muuta kuin kertomalla olevansa myynnin aloitukseen tyytyväinen, kuten myös Nokia-puhelinten sosiaalisessa mediassa herättämään reaktioon. JD.comissa Nokia 6:sta on jätetty jo 17 000 arvostelua.

26. helmikuuta eli ensi viikon sunnuntaina HMD Global tulee järjestämään Barcelonassa tilaisuuden, jossa odotetaan Nokia 6:n esittelyä kansainvälisille markkinoille, uusia edullisempia 149 ja 199 euron Nokia 3 ja Nokia 5 -Android-älypuhelimia sekä legendaarisen 3310-peruspuhelimen modernia versiota.

Nokia-puhelinten myynnin odotetaan laajenevan Kiinasta useisiin eri maihin, todennäköisesti myös Suomeen, jo kevään aikana.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom