Nokia 6 myytiin jälleen nopeasti loppuun – nähty valkoinen versio huijausta

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15393
Reaktiopisteet
103

Nokia 6.


Nokia 6 -puhelin tuli Kiinassa toistamiseen myyntiin tänä aamuna ja myytiin jälleen nopeasti loppuun. Ensimmäinen myyntierä viikkoa aiemmin 19. tammikuuta myytiin myös loppuun vain noin minuutissa.

Nokia 6 -puhelinta myy ainoastaan Kiinassa yksinoikeudella JD.com-verkkokauppa. Suomalainen HMD Global aikoo kertoa uusien Nokia-älypuhelinten saapumisesta muille markkinoille 26. helmikuuta Barcelonassa Mobile World Congressin alla järjestettävässä tilaisuudessaan.

Nokia 6:n myyntimääristä ei ole tarkkaa tietoa. Nokia 6 keräsi JD.comissa 1,4 miljoonaa varausta eli ilmaisua kiinnostuksesta, mutta todelliset myyntimäärät jäävät vain murto-osaan tästä.

”Kyllä me olemme hyvin tyytyväisiä aloitukseen”, totesi HMD Globalin markkinointijohtaja Pekka Rantala haastattelussamme tiistaina.

Eilen verkossa useissa julkaisuissa pyöri myös tieto valkoisesta Nokia 6:sta, joka oli listattu Heliotronics-myyjän toimesta myyntiin tunnetulle Lazada-markkinapaikalle Filippiineillä. HMD Global on kuitenkin julkistanut Nokia 6:n ainakin toistaiseksi vain Kiinan markkinoille ja vain mustana värinä.

HMD Global vahvisti Mobiili.fille nähdyn valkoisen Nokia 6:n olevan huijaus eikä aito tuote. Kuvanmuokkaus oli myös varsin rujo, kuten alta löytyvä kuva kertoo. Nyt valkoisen Nokia 6:n Lazada-tuotesivulla ei ole enää näkyvissä kuvaa.

Nokia 6 on aiemmin nähty myös kiinalaisviranomaisen testeissä aitona hopeanvärisenä versiona, mutta nähtäväksi jää, tullaanko toista väriä lopulta ikinä julkaisemaan.


Nokia 6 valkoisena oli vain huijausta ja rujoa kuvanmuokkausta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom