1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Nokia 5700:n musiikkikaukosäädin reistailee?

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja AkuKo, 25/10/07.

 1. AkuKo

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/7/07
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Minua hiukan epäilyttää tuon kaukosäätimen toiminta. En ole saanu määritettyä tarkkaa syytä, mutta kun sitä käyttää, se sattumanvaraisesti laittaa musiikin kuulumaan puhelimen omista kaiuttimista. Tämä kestää useimmiten noin sekunnin. Sen aikana musiikki ei kuulu korvanapeista. "Ominaisuus" on todella ärsyttävä, kun esimerkiksi linja-autossa istuessa musiikki alkaa yhtäkkiä pauhamaan puhelimen kaiuttimista.

  Kaukosäädin on toiminut noin jo puhelimen ostosta lähtien ja nykyisin en uskalla siihen juurikaan koskea. Kerran kokeilin vian paikantamista, mutta se ei mistään tietystä napista tapahtunut. Välillä sai näpytellä jokaista nappia, eikä mitään tapahtunut, kun taas välillä ei tarvinnut juuri mihinkään koskea, kun jo musiikki alkoi pauhaamaan. Myös kaverini totesi laitteen toiminnan kummalliseksi. Onko muilla vastaavia ongelmia? Voiko tuon kaltaisesta ominaisuudesta saada tuotteen vaihdetuksi?
   
 2. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  25   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  27693
  Tykkäykset:
  6306
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5
  Voipi olla ihan kontakti häiriö. Liittimessä likaa, pölyä tai jotain muuta sinne kuulumatonta.
   

Jaa tämä viestiketju