Nokia 5630 ongelma

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Samowar, 3/9/09.

 1. Samowar

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/9/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelin alkoi sekoilemaan yhtäkkiä yhden pc:hen kytketyn session jälkeen. Saapuneista viesteistä hävisi nimet uusista viesteistä eli näytti pelkät numerot. Puhelin alko ottaan langatonta yhteyttä ittestään esim. yöllä oli yhdistäny toista kymmentä kertaa ja siirtäny pieniä määriä dataa edestakasin. Päätin hard resetoida koneen #*7370-koodilla. Nyt mitkään nettiyhteydet ei toimi. Wlan sekoilee. Ei avaa yhteyttä ja sitten kuitenkin merkki wlan merkki jää palamaan vaikka yhteyttä ei ole päällä. Yhteyttä en myöskään saanu GPRS:llä enää. Strange. Kun olen kopionut varmuuskopioinnilla asetukset takaisin, sama outo käyttäytyminen jatkuu nettiyhteyksein osalta. Kyselee jatkuvasti, että nettiyhteys tarvitaan..saako yhdistää. Latasin puhelimeen Kasperskyn virustutkan trialin, mutta se ei löytäny mitään. Mikä neuvoksi? Puhelimessa on viimeisin firmware. Kiitos avuista ja ehdotuksista etukäteen.
   
 2. kimmo Vieras

  0   0   0

  Hankalaahan se on ulkopuolisen sanoa mikä ohjelma siellä yrittää yhteyksiä ottaa, mutta esim. spostien automaattinen haku voisi olla syyllinen. Wlan-yhteyden/haun saat kyllä kytkettyä pois, silloin se ei varmastikaan näkösälle edes tule.
  Uskoisin että sinulla on nyt numerot/nimet pariin kertaan luurissasi ja sen takia näyttää pelkkiä numeroita. Itse kokeilisin vielä resetoida luurin ja muistikortin tyhjentäisin..tahi ainakin kokeilisin ilman sitä, jos siellä olisi joku ohjelma joka kokeilee noita yhteyksiä otella.
  Et maininnut operaattoriasi(tosin tuskin merkitystä tässä tapauksessa), mutta resetin jälkeen sieltä tilaat sitten luuriisi sopivat asetukset ja kokeilet uudemman kerran.
  PS toki varmuuskopiot syytä ottaa, jos jotain tärkeätä luurissa.
  PPS kannattanee aina lukea myös luurin oma käyttökokemusketju mistä voi saada vinkkejä ongelmissaan.
   
 3. Samowar

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/9/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Nyt toimii taas. Hard reset 3 kertaa ja muistikortin tyhjennys tarvittiin. Osoitekirjan nimiä ja numeroita ei ollu kahteen kertaan. Tarkistin asian moneen otteeseen. Joku sen luurin vaan pisti sekasin. Mystistä.
   

Jaa tämä viestiketju