Nokia 5530:lle seuraaja?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Mustang, 10/8/11.

 1. Mustang

  Mustang

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/10/07
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Etsisin reilun vuoden vanhalle nokialaiselle seuraajaa. Olen sen verran omatoimisesti etsiskellyt, että olen päättänyt seuraavan puhelimen olevan joko HTC tai Samsung.

  Eniten kiinnostaisi specsien puolesta Sampan Galaxy S II, mutta se ainakin kuvien perusteella näyttää liian tablet -maiselta. HTC Sensation taas olisi paperilla lähes vastaava ja miellyttää eettistä silmää paremmin, mutta ilmeisesti akkukesto on huomattavasti huonompi ja näyttökin hieman heikompi?

  GPS navigaattoria on ollut tarkoitus hommata joten puhelin voisi ajaa myös sen virkaa. Kumpi olisi parempi navigointi käytössä? Ilmeisesti Galaxy parempien katselukulmiensa vuoksi?

  Entäs jos mennään hieman halvempaan hintaluokkaan, katsellaan Desire S:ssää? Miten se suorituisi vertailussa kahden "lippulaivan" kansssa?

  Desire z myös kiinnostaa, mutta keskustelut saranan löysyydestä vähän hirvittää. Onko jollain lyödä faktoja pöytään, että kestääkö se käyttöä vai pitääkö parin kuukauden jälkeen lähettää huoltoon?

  Mitenkäs noitten HTC:eiden akkukesto? Onko parantunut yhtään (lähinnä desiret) alkuajoista? Entäs onko jengillä kokemusta tuosta Mugen Powerin tehoakusta, että kuinka paljon tuo käyttöaikaa lisää?
   
 2. Dotzki

  Dotzki VIP

  Palaute - 100%
  88   0   0

  Liittynyt:
  8/10/09
  Viestit:
  6229
  Tykkäykset:
  1272
  Puhelinmalli:
  iPhone 7
  Kyllä akunkesto on parantunut jonkin verran desire ajoilta. Sensationissa tarkempi näyttö kuin muissa. Itse voin suositella htc incredible ässää, jossa hiukan desire ässää isompi näyttö. Nopeudessakaan ei merkittävää eroa sensationiin. Kyllä zetan sarana kestää, mihin se siitä hajoisi, mutta löysä se on.
   
 3. Mustang

  Mustang

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/10/07
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Incredible S olisi kans mielenkiintoinen vaihtoehto, mutta valitettavasti sitä ei ole Telefinlandin valikoimissa :/ Nyt on siellä tarjouksena, että jos on jo asiakas saa ilman korkoja ja toimituskuluja tilattua 12/24kk osamaksulla, joten melkein järkevin on sieltä nyt tilata.

  Tässä telen puhelinvalikoima.

  Iphone 4 saattaisi olla myös yksivaihtoehto, mutta onko se niin lapsentautinen vielä, kun on saanut (julkaisun jälkeisinä viikkoina/kuukausina) lukea?
   

Jaa tämä viestiketju