Nokia 5310 xpressmusic - mistä sen saan?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja astr0, 25/12/07.

 1. astr0

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/12/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Tervepä terve!

  Tässä kuumeisesti koitan metsästää tuota Nokian uutta musiikkipuhelinta, mutta vähissä tuntuu olevan ostopaikat! Onkos joku jo nähnyt tätä puhelinta jonkun kaupan hyllyillä?

  Cyberphoto lykkää jatkuvasti ilmestymispäivää (ensimmäinen ilmestymispäivä oli 10.12.), verkkokauppa.comissa hinta on aika kova. Pixmanian puhelin on englanninkielinen, suomenkielistä puhelinta pääasiassa haen vaikka englanti taittuukin sujuvasti. Pixmaniassa näytti muuten olevan sininen malli 9e halvempi, aika hassua että jo tässä vaiheessa on ruvettu polkemaan toisen värimallin hintoja.

  Cdon.comista tätä tuntuu saavan jo ja hyvään hintaan. Sinne pitää soitella tuossa joulun välipäivinä, josko sitä oikeastikin olis jo varastossa. Tosin mieluummin kävisin ihan liikkeestä ostamassa (Turun seutu!), jolloin sen voisi sinne liikkeeseen viedä tarvittaessa takaisin jos/kun puhelin lahoaa (uusi nokialainen kun on kyseessä...).

  Jos joku on tällaisen jo itselleen jostain hommannut niin ihmeessä kokemuksia peliin! Kuulemma kamera on aika onneton (pitkä viive), mutta en sillä muutenkaan mitään tekisi. Lähinnä ostan tämän musiikkiominaisuuksien ja pienen koon takia. Kaverilla oli ko. puhelin testauksessa tossa syksyllä, mutten nyt häntä näe vähään aikaan joten on paha mennä kyselemään...

  Tänks
  -astr0
   
 2. Fikku

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/7/05
  Viestit:
  105
  Tykkäykset:
  0
  Elisa

  Elisa shopitista saat ainakin kyseisen luurin... Hinnasta en ole varma.
   
 3. astr0

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/12/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Kiitokset vinkistä, suuntaanpa siis sinne katsomaan. :)
   

Jaa tämä viestiketju