Nokia 5310 kysymys

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Teemu--, 18/1/09.

 1. Teemu--

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/1/09
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Alkuun pahoittelen jos meni vääräälle alueelle, mutta en oikein löytänyt mitään "Ongelmat"-aluetta mihinkä tämä parhaiten sopisi, mutta asiaan ->

  Eli, minulla on tämä Nokia 5310 Xpress Music kännykkä, ja huomasin että mukana tulleessa muistikortissa oli viisi valmista kappaletta. Noh, minua ei niinkään ne kappaleet kiinnosta, vaan huomasin että soittimessa jonkun niistä biiseistä soidessa näkyy myös levyn kuva millä kyseinen kappale on. Siispä haluaisin lisäillä omalla muistikortillani oleviin kappaleisiin näitä, mutta minulla ei ole yhtään käsitystä miten. Nokia PC Suitesta ei oikein löytynyt vastausta, osaisitteko te auttaa?

  Kiitos.
   
 2. tabasko

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/6/07
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kolumbus
  Tarvitset jonkin id3tag muokkaimen laittaaksesi levykansitiedot mp3:siin. Ainakin iTunesilla toimii, voi olla että myös Windows Media Playerillä.
   
 3. sidrend

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/5/09
  Viestit:
  95
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia 5800XM & HTC Tattoo + Saunalahti ViestiX 3G. (varalla mm. 5630XM, 5130XM, 5300XM, 6230i jne..)
  Joo jonkun siihen tarvii.
  Posted via Mobile Device
   
 4. nico...

  nico... Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  8/10/03
  Viestit:
  5795
  Tykkäykset:
  846
  Puhelinmalli:
  WP, iOS
  Olipas hyödyllinen vastaus.
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  iTunesilla jos laittaa kansikuvia (upottaa itse MP3 tiedostoon) niin ei ainakaan aijemmin osannut niitä määritellä kansikuvaksi, ja perinteisesti Nokialaisten soitin näyttää vain Kansikuvan. kansikuvan koo ja formaatin suhteen taitaa olla myös rajoituksia, mm. kohtuukokoinen jpg taitaa toimia.
  Itunesilla taitaa olla toinen rajoitus, jos kansikuvat Appleltä, niin ne taitaa olla suojattuja.

  En mene sanomaan miten juuri tämän puhelimen osalta.

  Nokian PCsuitella siirellessä taitaa suite osata muuttaa tageja sen verran että ensimmäinen kuva näkyy kansikuvana.

  Tai sitten jos manuaalisesti siirtelee, niin kuten sanoit sopiva tagieditori jolla saa tagit kohdilleen.
   
 6. Lasmi

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/2/07
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Minäkin kaipaisin tähän ohjeistusta. Emännällä on kyseinen puhelin, iTunesissa näkyy kansikuvat (ei ole applelta, vaan netin syövereistä kerättyjä ja manuaalisesti lisättyjä kuvia) mutta puhelin ei niitä osaa näyttää. Jos kuvan koolla oli jotain merkitystä niin ovat kaikki 500x500, ja alle 100kt:n taitaa jäädä kaikissa.
   
 7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ituneissa kuva voi olla erikseen Itunesin omissa kirjastoissa, Itunes osaa myös liittää kuvan itse MP3 tiedostoon (löytyy sieltä jostain)

  Jos kuva on kansikuva , niin pitäisi näkyä Nokialaisissa. Ongelma on siinä että Ituneissa kuvaa ei voi määritellä kansikuvaksi. vaan tiedostoon upotetukin kuvat ovat määrittelemättömiä, Itunes ja monet muut soittimet näyttävä ensimmäisen kuvan siltikin ns. kansikuvana (cover).

  Eli pitää kaivaa ohjelma millä noita voi muutella, mielellään sellainen jolla saa tehtyä massa-ajoja. Itunes ei sen jälkeen sitä itsekseen sörki pilalle.
  Eli tuollaisissa ohjelmissa on kuville mahdollisuus määrittää mitä ne ovat, kansia, takakansi, CD, jne

  Jos kuva upotettu tiedostoon, ja vain tuo määritys puuttuu, niin PcSuiten musiikin siirtäjällä (tai Macissä multimedia transfer) siirettäessä pitäisi ohjelman ne muuttaa oikeaksi.

  Mutuna sanoisin että koon puolesta pitäisi toimia, ehkä soittimesta riippuen voi rajoitukset vaihdella, mutta px koko ja tiedosto koko voi olla este. ja myös se kuvan formaatti, en muista mitkä toimi, normi jpg pitäisi ainakin, en varma toimiko kaikki PNG, GIF jne.

  Kokeileen voi läheteä yhdellä tiedostolla, johon upotettu pienehkä kansikuva JPG kuva, jos ei toimi, niin tarkistaa vielä että onko se kuva tosiaan kansikuva.
  (teksti sisältää epämääräisi termejä ja mahdollisia ajatus ja tieto virheitä)
   
 8. Lasmi

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/2/07
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Ilmeisesti tästä on kyse, koska jos katselen noita iTunesin/iTunesilla tehtyjä musiikkitiedostoja PS3:lla, niin se kyllä näyttää kuvat. Muoto on jpeg, joten se ei varmasti ole ongelma nokialaisellekkaan. Joten kuvat lienee upotettu tiedostoon mutteivat määritelty kanneksi. Tai sitten koko tulee vastaan, mutta aika pieniähän nuo kuitenkin ovat, joten sitä epäilen. Täytynee testata jotakin.. Kiitoksia vinkeistä.
   

Jaa tämä viestiketju