Nokia 5220 - edullinen musaluuri

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Byobbi, 28/12/08.

 1. Byobbi

  Byobbi Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/6/06
  Viestit:
  1100
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Nokia 1110i
  Pidemmän aikaa olin jo uutta kännykkää suunnitellut. Eilen sitten menin ja nappasin verkkokaupasta mukaan tämän kännykän 150 eurolla. Tarjouksista löytää samaa puhelinta 130 eurolla jos vain jaksaa metsästää, minä en jaksanut.

  Puhelin on, voisi sanoa hieman teini, ja muovinen. Mistään kohtaa tosin ei nitise tai lonksu, plussaa tästä. Livenä tyylikkäämpi mitä kuvissa: tämän kännykän joskus kuvien perusteella haukuin aivan lyttyyn =).

  Ominaisuuksia löytyy yllättävän paljon näinkin edullikseksi kännykäksi:
  On hyvä musiikkisoitin 3,5mm plugilla ja erillisillä musiikkinäppäimillä, toimiva RDS-radio, 2mpix kamera Nokian uudella (NIPS) tekniikalla joka tuottaa vähäkohinaisempia kuvia huonevalaistuksessa yms hämärässä, S40 5th jossa valmiina asennettu muunmuassa Nokia maps sekä opera mini. Akkukin on kooltaan 1020mAh jolla musiikki soi parhaimmillaa 24h ja valmiusaikaa 400h (todelliset kestot tottakai hieman muuta) , jne.

  Plussat ja miinukset vuorokauden käyttökokemuksen perusteella

  +3,5mm plugi omille kuulokkeille
  +Äänenlaatu, samaa tasoa 5310:llan kanssa. Jää monet N-sarjalaiset jälkeen.
  +RDS-radio ihan kohtalaisella kuuluvuudella
  +Näppäimet. Hyvä tuntuma viestittämiseen.
  +Uusi S40 sekä monet valmiit sovellukset kuten Nokia maps (johon saa kartat ladattua koneelta muistikortille)
  +Akkukesto
  +Kamera ja NIPS. Parempaa jälkeä mitä 5310 tuottaa.
  +Tieteislaskin :)
  +Ulkonäkö. ainakin toistaiseksi. raikas ja erilainen. sininen malli.
  +Ohut sekä kevyt: 10,5mm 78 g
  +Puheluissa selkeä ääni (testipuhelun äsken tein)

  +- Näyttö. Tarkkuutta löytyy 320x240 mutta katselukulmat ovat huonot. Kontrasti ja värit muuttuvat jyrkästi sivultapäin katsoessa. No eipähän kanssamatkustajat näe sun tekstareita.

  -Muovinen laatu. Tässä yksilössä volumen -näppäin hieman jumissa. Arvelen myöskin kuorien ottavan helposti jälkeä pudotuksissa ja kolautuksissa.
  -Videokuvaus sitä samaa cif tasoa mitä jo 3650 aikoina nähtiin.
  -Ulkonäkö. Todennäköisesti karsii vanhemman väen pois ostajien joukosta.
  -Stereo-kauittimissa ei kovin voimakas ääni. Voi olla että metelissä jää puhelut huomaamatta, riippuu tosin käytettävästä soittoäänestä.
  -Myyntiapakkauksessa piti tulla 512mt kortti, mutta eipä näkynyt. Tosin nykyhinnoilla muistia irtoaa naurettavan edullisesti

  Desingin ja hintansa puolesta tässä on oiva vaihtoehto nuoremmalle väelle etenkin jos haluaa musasoittimen samaan pakettiin kännykän kanssa. Ja mikäli muotoilu ei häiritse, niin muillekin tätä voin suositella vaikka kakkosluuriksi lenkkeilykaveriksi tai rannalle.

  On se hienoa kun saa kuulokkeet suoraan kiinni kännykkään ilman adaptereita. Vaikka kunnollisen musiikkisoittimen omistan, ei sekään kulje aina mukana. Musiikkipuolella tämä luuri vie 6-0 paljon kalliimpiakin malleja. Kaikenkaikkiaan ihan positiivinen yllätys tämä malli on.

  [ Puhelimen mukana tulee koodi jolla saa 5 vapaavalintaista biisiä veloituksetta Nokian musiikkikaupasta ]
   

Jaa tämä viestiketju