nokia 5200 näyttö onkelmia

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja tuhis, 20/2/07.

 1. tuhis

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/2/07
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Tervehdys!
  Joulupukki toi nokia 5200 masiinan. Uusi peli, mutta äkkiäpä sekoilee. Näyttö oli alunperin terävä, ties kuinka moni pikselinen. Viikko takaperin meni "karkeaksi" eli pikseli määrä pieneni suuresti. Tapahtui sammuttamisen/uudelleen käynnistyksen yhteydessä.
  Aikani säätöjä räpläsin, mutten saanut kuin "palauta alkuperäiset säädöt" toiminnolla kaikki omat muutokseni poies. Näyttö siis yhä erittäin matalapikselinen & karkea. Erikoisuutena vielä: keskellä kulkee ylimääräinen punainen ohut pystyviiva. Tämä viiva siis aina muusta näytöstä huolimati.

  Huoltoonko tästä ruikuttamaan, vai onko jotakin yksinkertaista jäänyt tyhmältä tajuamatta? Mielenkiinnolla kuulisin myös onko moista muilla käynyt / tietoja hämmingin syistä.

  Kiitos ja kumarrus
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Jos se on huonontunut siitä mitä oli alussa ja ylimääräinen viiva(joka ei kuulu teemaan?) on näytössä ni huoltoon vaan, et ite sille mitään voi.

  Tossa mallissahan on kyllä todella heikko näyttö, oikein vidutti ku jouduin kerran muutaman sekunnin tomosta räpläämään.. Ei herneitä nenään mut noinha se on, toki kyseessä ei mikään high end malli olekaan.
   

Jaa tämä viestiketju