Nokia 3710fold

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja rally2005, 13/12/09.

 1. rally2005

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/12/09
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Onko kellään tietoa, että onko 3710fold puhelimessa graafiset hympät?
  Passaako siihen micro-SD muistikortti?

  Käyttökokemukset ois kans kivoja... :)
   
 2. b0keh

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/12/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Graafiset hymiöt löytyy, mukana tulee 2 Gt microSD kortti valmiina jo muistikortti paikassa.

  Ihmeellisesti ei nokian sivuilla tai missään tuotekuvauksissa mainita microSD kortin mukana oloa. Itselläni Kingstonin 8 Gt microSDHC kortti käytössä kyseisessä puhelimessa.
   
 3. rally2005

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/12/09
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  ^ Puhelin on toiminut moitteettomasti? Onko sulla milloin ostettu puhelin? Jokapaikassa josta olen kysynyt, kerrotaan ettei sitä ole tullut vielä markkinoille :eek:
   
 4. Kontiki

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/12/09
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  3710 on jo jonkin aikaa ollut myynnissä mustana versiona, löytyy mm. Puhelinkioskista ja Verkkokauppa.com'ista.
   
 5. b0keh

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/12/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  On toiminut erinomaisesti, en ainakaan vielä ole törmännyt vikoihin.

  Mutta en ole kokeillut kaikkea (A-GPS, Messenger yms.) Ihan peruskäytössä ollut, soittelu, viestit, musiikin kuuntelu. Viimeviikolla ostettu, perjantaista lähtien ollut käytössä.

  verkkokauppa.com ilmoittaa että luumuakin olisi mustan lisäksi nyt tarjolla.

  edit: Yksi nipotuksen aihe tässä puhelimessa olisi ISO KELLONAIKA aloitusnäytössä, sen voi piilottaa mutta sitten ei aloitusnäytössä kellonaikaa näy (Olisin toivonnut että yksi vaihtoehto olisi 'kellonaika pienellä oikeassa yläkulmassa' missä se normaalisti on. Myös päivämäärä ei näy jos aloitusvalikko on käytössä. Ainut vaihtoehto on korvata se flash taustakuvalla jossa kello ja päivämäärä. Alussa häiritsi tuo kello mutta tottunut nyt.
   
 6. amerika12

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/12/09
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  3710

  Ostin puhelimen viime perjantaina, ja tyytyväinen olen ollut. Mukana tulee tosiaan esimerkiksi windows live messenger ja opera mini -sovellukset. Molemmat toimineet hyvin. Itse en ole ennen puhelimella käyttänyt internetiä, joten yllätyin, kuinka hyvin se tällä puhelimella toimi; jopa youtuben videot pyörivät :)
   
 7. KariM

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/3/08
  Viestit:
  76
  Tykkäykset:
  0
  Mikähän tämän puhelimen heikohkon saatavuuden taustalla on? Malli on julkistettu jo kesäkuussa, mutta vasta nyt Joulukuun puolenvälin tienoilla näyttää siltä, että se on myös todellisuudessa olemassa. Mustasta poikkeavat värivaihtohdot taitavat edelleen olla vasta ennakkotilattavissa.

  Featurelista näyttää edullisten puhelimien joukossa houkuttelevalta (mm. gps), joten luulisi suurienkin ketjujen kiinnostuvan mallista. Joulun mainoslehdissä olen kuitenkin nähnyt vain yhden mainoksen, ja Gigantin verkkokaupassa tilaa-nappi enabloitui vasta reilu viikko sitten. Myymälöissä olen tavannut tuon Stockmannilla sekä Verkkokaupassa, jossa sitä pääsi ihan kokeilemaankin.

  Kyllä sitä tosiaan saa jo ostaa (mustana), mutta vielä reilu kk. sitten oletukseni oli että tämä olisi ollut joulun hittimalli.

  Edit: Jaa tosiaan, kyllähän tuo luumunvärinenkin on jo myyntiin päässyt. Vielä reilu viikko sitten tilanne oli toinen.
   
 8. myypii

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/1/10
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Transcend 8GB microSDHC toimii...
   
 9. koog

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  8/4/04
  Viestit:
  129
  Tykkäykset:
  0
  Toimiiko muilla gps-navigointi? Itselläni ei löydä tämän hetkistä sijaintia. Karttoja voi selata normaalisti. Kai tuon paikannuksen pitäisi toimia ilman lisenssiäkin?
   
 10. Edgar

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Mitenkäs tässä kapulassa saadaan aloitusnäytön selausnäppäinkuvakkeet näkyville? Käyttöohjeessa kyllä lukee sivulla 18 että "Valitse Valikko > Asetukset ja Näyttö" ja "Ohj.näpp. kuvakkeet — Voit näyttää selausnäppäinkuvakkeet aloitusnäytössä." mutta enpä löydä kyseistä "Ohj.näpp. kuvakkeet" valintaa valikoista lainkaan, löydättekö te? (softaversio on 03.80) Luuri menee "mummokäyttöön" 6131:n korvaajaksi, jossa nuo kuvakkeet on käytössä ja hyödyllisiksi todettu, siksi tämä asia on tärkeä :)
   
 11. tozinii

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/1/10
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Saakohan ko. luurissa näkymään gps-tietoja (nopeus yms) jotenkin/jollain ohjelmalla?
   
 12. KariM

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/3/08
  Viestit:
  76
  Tykkäykset:
  0
  Eilen saapui tummanpunahopea, eli paketin mukaan plum. Tilatessa hieman jännitti, että kummanvärinen (punainen vai ruskea) sieltä tulee, kun nettisivujen kuvat näyttivät puhuvan ristiin suomennosten "luumu" ja "vaaleanpunainen" välillä. Onneksi kuitenkin tuli se haluttu väri.

  Puhelimen mekaniikka ei vakuuta: Sarana on väljä sivusuunnassa. Takakansi natisee. Toisaalta se takakansi on kuitenkin akun ja sim-kortin kanssa niin jäykkä, ettei sitä saa ilman työkaluja irti. Kannen on tarkoitus aueta painamalla keskeltä, jolloin keskellä pitkillä sivuilla olevat lukituskynnet irtoavat. Ilman akkua ja korttia kansi irtoaa niinkuin on suunniteltu.

  Akun irroitus tuli ajankohtaiseksi, kun luuri meni johonkin Tilaan tekstiviestiä kirjoitettaessa. Editori toimi, ja numeron pystyi lisäämään, mutta juuri mikään muu ei toiminut. Editorista ei päässyt pois, eikä puhelin edes sammunut punaisella luurilla. Jos siihen soitti, niin soittaja sai varattu-tuuttausta. Akun tuo oli päivän aikana kuluttanut lähes loppuun, joten aivan viikkoa ei olisi tarvinnut sammumista odottaa vaikka se takakansi olisi jäänyt pysyvästi kiinni :D

  Plussia: kerrankin on kunnollisen kokoinen näppäimistö. AGPS sai paketista otettuna fiksin sisätiloissakin melko nopeasti. Puhelu bluetooth-kuulokkeella ei katkea läppää suljettaessa. Alareunassa oleva gsm/3g-antenni ei häiritse omistajansa kuulokojeita, ja äänenlaatu muutenkin ihan ok.

  Huonoa: Näppäinlukko aukeaa läppää avatessa, joten lapsilukkona on pakko käyttää suojakoodia. Suojakoodi 12345 ei toiminut ennenkuin laitteelle teki tehdasasetusten palautuksen.

  Edgar; En löytänyt minäkään tuohon kysymykseesi vastausta. Olisihan ne ohjeet ihan kivat, jos ei välttämättömät. Tee taustakuva, jossa on piirrettynä/kirjoitettuna ne ohjeet :)

  Koog: Pitäisi oma sijainti löytyä ilman minkään palvelun ostamista. Sallin verkkoavusteisen paikannuksen, ja asetin luurin ikkunan ääreen. Tarkka sijainti löytyi alle minuutissa.
   
 13. marushka

  marushka

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/10
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  miten hitossa sen takakannen saa auki???? sain puhelimen tänään ja onhan se ihan näpsäkän näköinen luumunvärinen mut olis tosi kiva saada laitettua kortti sinne sisälle et pääsis tutustumaan uuteen puhelimeen....tuli laitettua tosiaan tuo akku ensimmäisenä sisään ja nyt ei enää aukee. tarviiko hakea kirves? mielellään en tietty haluais rikkoa sitä...
   
 14. teuhis13 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  30/6/06
  Viestit:
  71
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  iPhone X
  Kyl se takakansi aukee kun painaa lujaa molemmilla peukuilla ja liu`uttaa samalla alaspäin, on kyllä tosi kiree aikas paljon joutuu käyttään voimaa.
  Ihan hyvä luuri, ollu käytössä itellä tiistaista asti eikä ainakaan vielä ilmenny mitään ongelmia.
   
 15. Noppakeitto

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/6/09
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Vaimo on ruinannut pinkkiä 3710 puhelinta viimeiset kolme kuukautta. Menee hermo.

  Miksi tätä ei löydy mistään kaupasta?!!
   
 16. Hande

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/7/03
  Viestit:
  147
  Tykkäykset:
  5
 17. Noppakeitto

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/6/09
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
 18. Higher

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/10/04
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Miten tuon alkuperäisen kellon ajan saa pois päänäytöstä? Kun OVI:sta latasin uuden flash-taustakuva/kellon niin ovat päällekkäin ajat nyt. :(

  30min räpelsin äsken valikkoja mutten saanut sitä pois. Luulin että nyt se lähtee kun löysin (tänään ostin luurin) SIIRRY > ALOITUSNÄYTTÖ > Mukauta Näkymää... mutta ei.

  Ylimpänä siinä on [KELLO], mutta se kohta on harmaana eikä sitä voi valita pois niin kuin muut alapuolella olevat 3 kohtaa.
   
 19. PianoPS

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/10/05
  Viestit:
  534
  Tykkäykset:
  6
  Sama kiinnostaisi itseäkin. Ostin vaimolle ja tyttärelle pari viikkoa sitten 3710 fold luurit ja hyvin ovat ainakin tähän asti pelanneet.

  Onkohan jollain tietoa ilmaisen navigoinnin aikataulusta myös näille S40 -luureille?
   
 20. TheMiklu

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/7/09
  Viestit:
  205
  Tykkäykset:
  2
  Rouvvalla kyseinen luuri luumunvärisenä. On kyllä näpsäkkä luuri. Olis kelvannut itellekkin. Sais vain joku Sports trackeriä vastaava sovellus olla. Tai edes se matkamittari.
  Toivottavasti saadaan ilmainen navigointi tuollekkin...
   

Jaa tämä viestiketju