Nokia 3650 Jumissa

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja nocona, 4/2/04.

 1. nocona Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/1/04
  Viestit:
  178
  Tykkäykset:
  0
  Kokeilin tuossa tollasta juttua, kun 3650:ni jumitti silleen, että kun painoi mitä tahansa niin tuli vaan että Sovellusvirhe, tämä johtui siitä että erään sovelluksen asennus muistikortille epäonnistui ja veti siten koko puhelimen jumiin ettei toiminut ollenkaan kun muistikortti oli sisässä.

  Onnistuin ratkaisemaan ongelman seuraavasti:

  Laitoin muistikortin alle kapean paperinpalasen joka esti muistikortin liitäntäpintoja osumasta toisiinsa, muistikortin päälle ja akun paikoilleen. Kun puhelin oli päällä ja toimi, vetäsin paperisuikaleen pois välistä jolloin muistikortti sai kontaktin puhelimeen, nyt pääsin Työkalut -> Hallinta valikosta poistamaan jumittavan ohjelman, ja tämän jälkeen puhelin toimi taas täydellisesti.

  Toivottavasti tästä niksistä on hyötyä muillekin :)
   
 2. mobiilisti Vieras

  0   0   0

  Samalla tavalla neuvotaan käynnistämään P900 jumitustilantessa. Kortti paikoilleen vasta käynnistymisen jälkeen. Hyvä oivallus sinänsä tuo paperisuikale :)
   
 3. terpaa

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/7/03
  Viestit:
  534
  Tykkäykset:
  5
  Mikshän muuten nokia on laittanut muistikortin niin että akku on pakko irrottaa kun kortin vaihtaa... Jos kerran toi paperisuikale kikka toimii.
  No ehkä softaa ei ole saatu tarpeeks vakaaks, että muistikortin vois aina vaihtaa puhelimen jumittamatta...
  Ngagessa olis kyllä ilman muuta pitänyt olla muistikortti vaihdettavissa ilman akun irrotusta. Ihan naurettavaa kun joutuu suht ison operaation suorittamaan aina pelin vaihdon yhteydessä.
   
 4. spadge

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/7/02
  Viestit:
  529
  Tykkäykset:
  1
  Itellä kun oli mmc jumissa 3650:ssa (toi sama sovellusvirhe). käynnistin puhelimen johonki safe mode tilaan, kynä nappia pohjassa kun käynnistää... silloin pääsin alustamaan kortin.
   
 5. reds1897

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/03
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Muistikortti 3650

  Meikä meni tyhmänä leikkimään tuon muistikortin kanssa, ja pistin siihen salasanan, jonka tietenkin unohdin. Nyt tämä phone tuli rempasta ja kaikki tiedot olivat häipyneet puhelimen muistista. Muistikortin tiedot ovat varmasti turvassa, mutta paljonko se tässä tilanteessa lohduttaa, kun en muista sitä saatanan salasanaa. Voisiko joku teistä tietäjistä auttaa tyhmää? Pääseekö muistikortin tietoihin käsiksi enää mitenkään???
   
 6. nocona Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/1/04
  Viestit:
  178
  Tykkäykset:
  0
  kannattaisi kokeilla tota samaa konstia, sillä saattaisi saada ohitettua sen salasanan.. en kyllä ole varma onnistuuko.
   
 7. Jeppe !

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/10/02
  Viestit:
  896
  Tykkäykset:
  0
  tuskin sitä salasanaa saa millään kotikonsteilla ohitettua. mitä hyötyä on salasanasta jonka saa ohitettua ? vie liikkeeseen ja kysy sieltä more help .
   

Jaa tämä viestiketju