Nokia 3650 ja kameran linssisuojus

Keskustelu osiossa 'Nokia', aloittaja jhentti, 19/8/03.

 1. j

  jhentti

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/7/02
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  Iltoja!
  Nyt kun vihdoin olen onnistunut naarmuttamaan tuon linssisuojuksen Nokialaiseni takapuolelta, kyselenkin että minkä hintaista on vaihtaa se valkoinen "runko"-osa kuorista? Ja mikäköhän liike kyseistä palvelua tarjoaa?
  Ja sitten toinen kysymys: kun puhelimen etukuoren ottaa irti, on siinä sellainen metallikehikko joka ympäröi näyttöä ja näppäimistöä. Jollain kumman keinolla sinnekin on tullut "painauma" (ihan ku kynällä olis tökätty, en tiä mistä on tullut) ja siitäkin kyselen että missä ja onko se metalliosa mahdollista vaihdatuttaa? Eihän sillä käytön kannalta mitään merkitystä ole mutta kun se vain häiritsee ;)

  --jonni


  '
  Nokia 3650 & DNA Vakio
   
 2. g

  gupla

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/6/02
  Viestit:
  254
  Tykkäykset:
  0
  Huollot
  Huolloissa on mahdollista

  Jos ei satu muuten huollon lähettyvillä olemaan käyntiä niin kannattaa soittaa etukäteen ja kysyä hintaa, aikataulua ja onnistuuko paikanpäällä(luultavimmin ei onnistu T1-huolloissa, niissä kun varaosat ja laitteet ovat aika rajalliset. Poikkeuksiakin toki voi olla), vaihtelevat luonnollisesti huollottain.
   
 3. A

  Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Kyselin joku 5kk sitten ja liikkui töineen parissa paikassa tossa 60€urossa. Tarkkaa hintaa en muista, enkä tämän hetkisestä tilanteesta tiedä. Itse juuri kattelin tota omaa linssiäni ja eikä vielä naarmuja, vaikka on ollut jotain 4kk jo laite. Nokian omassa vyökotelossa ja sillä että en koskaan pidä puhelinta kovalla pinnalla selälteen on hyvin auttanut. Jos puhelimen lasken pöydälle, niin joko paperin päälle, tai kotona semmonen samettisen kansaan päälle ;)
   
 4. g

  gupla

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/6/02
  Viestit:
  254
  Tykkäykset:
  0
  Juu, hinta pyörii noilla kieppeillä +/- jotain. En muista takakuoren hintaa, mut kuitenkin kun se tyyppikilpi pitää kans vaihtaa(ts irroittaa), niin tuskin ihan pientyönä tehdään. Jos vaihdattaa nuo molemmat osat niin kannattaa tietenkin tehdä samalla kertaa, menee vain yksi työveloitus.
   
 5. J

  Juhani_Ahava

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/4/03
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Joo tuli vaan mieleen, että onkohan kukaan tiedustellut esim. Nokialta ovatko he ajtelleet tehdä 3650:lle linssisuojusta ( ...jos semmoinen on edes mahdollista... saan oman 3650 vasta huomenna joten en tiedä miten tuo takapuoli on toteutettu... ) Tai sitten jos semmoisen pystyisi kehittämään jotenkin itse. Itseäni ainakin hirvittää kun inhoan kaiken maailman kännykkäkoteloita ja pidän puhelinta aina taskussa, että linssi on piloilla aina 2kk välein...
   
 6. M

  Masteri Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/03
  Viestit:
  4574
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iphone4 16GB Black
  Aikaisemmissa topikeissa ollutkin juttua eli se uloin "linssi" on juuri se suojus itse kameran linssille.
   
 7. N.F.E.

  N.F.E. Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  588
  Tykkäykset:
  3
  Kannattaa jättää näytön ja varsinkin kameralinssin suojamuovi paikoilleen kun saat puhelimen.
  Minua häiritsee paljon enemmän näyttöön kertyvät naarmut kun puhelinta pitää taskussa.(Ja siihen tuleekin naarmuja todella herkästi)
   
 8. p

  pker

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/3/03
  Viestit:
  131
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Galaxy S
  se taka kuori on suunniteltu juuri niin että jos sen päydälle laittaa niin linnsin ja pöydän pinnan väliin jää semmonen vajaa milli, että eise pöydällä pitäis pahemmin naarmuuntua
  paitsi jos siinä on reilun millin kokoista sepeliä.... :)

  sama homma on näytön puolella että syvennyksessä on sekin,
   
 9. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9675
  Tykkäykset:
  446
  Hommaa suojapussi tai -kotelo? Ai et halua? No siirrä avaimet ainakin toiseen taskuun ja tyydy kohtaloosi.

  Niiden naarmujen poistoon on olemassa sellaista kiillotus/hiontatahnaa, löytyy marketeista, suutareilta, halpahalleista, kellosepiltä...
   

Jaa tämä viestiketju