Nokia 3600

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja annna92_, 17/3/09.

 1. annna92_

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/3/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Ostin eilen nokia 3600 puhelimen uutena puhelin liikkeestä ja siinä tuli mukana kuulokkeet. Kun laitan kuulokkeet kännykkään niin puhelin väittää että ei tunnista laitetta. Kännykkääni kuitenkin kuuluu kuulokkeet ja siinä on musiikkisoitin. Kun laitan kuulokkeet puhelimeen kiinni oikeaan paikkaan ja siihen tulee ilmoitus niin sitten kun olen mennyt soittimeen niin musiikki ei kuulu kuulokkeista vaan puhelimesta. Onko puhelimessani jotain vikaa vai pitääkö tehdä jotain asetuksia että se toimii oikein?
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Kyllähän toi äkkipäätä vialta kuulostaisi, mee myymälään takasin ja testatkaa. Jos puh alle 7vrk vanha niin myyjä voi/saa vaihtaa kokonaan uuteen.
   
 3. annna92_

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/3/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Harmi vaan että en pääse melkeen kahteen viikkoon kotipaikkakunnalleni vaihtamaan puhelinta. Pitää sitten mennä liikkeeseen kun pääsen. Ja puhelimeni tekee välillä myös sitä että puhelut katkeavat kesken puhelun tai jos olen soittamassa jollekkin..
   
 4. samumanu Vieras

  0   0   0

  7vrk jälkeen eivät sitä enää luultavimmin voi vaihtaa eli silloin tulee eteen huoltokeikka. Voit viedä sen mihinkä tahansa nokian huoltoon, jos semmonen löytys paikkakunnalta missä olet. Huollot löytyy nokian sivuilta.
   

Jaa tämä viestiketju