Nokia 3510i:n sekoilua

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Error303, 21/1/04.

 1. Error303

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/1/04
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Latailin tuossa viikko sitten kotisivuiltani kuvia nokiaani gprs:llä kun se päätti seota. Puhelin käynnisti itsensä uudelleen ja latailtuani pari kuvaa lisää se teki saman tempun uudelleen. Parin kerran jälkeen päätti puhelin seota totaalisesti eikä se suostunut enää käynnistymään ollenkaan.

  Nyt muutama päivä sitten, kuin ihmeen kaupalla, rupesi kännykkäni taas toimimaan itsestään, sillä erotuksella että kun menen galleriasta kohtaan "näytä kansiot" se näyttää tyhjää. Sinäänsä outoa sillä taustakuvani (joka kyseisessä kansiossa on/oli ennen kuin puhelin sekosi) toimii hienosti. Samaten nykyinen soittoääneni joka oli kansiossa "äänet" toimii hienosti vaikkei kyseistä kansiota näykään olevan puhelimessani. Outoa on myös se että pystyn lisäämään/poistamaan kansioita, ja näissä valikoissa kansiot näkyvät, mutta ei tuossa "näytä kansiot" tilassa.

  Onko tähän olemassa jotain ratkaisua, vai pitääkö puhelin viedä korjaajalle?
   
 2. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Softaus auttaa kyllä. Tossa mallissa on hiukan hankaluuksia tilattujen kuvien ym. kanssa ollu ja ei se uuskaan softa taida sitä ongelmaa poistaa kokonaan.
   

Jaa tämä viestiketju