Nokia 3500 palveluasetukset

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja maritus, 19/2/08.

 1. maritus

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/11/06
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Tässä viimeiset pari päivää tapellut kyseisen puhelimen kanssa kun yrittänyt saada multimediaviestit toimimaan. Olen tilannut puhelimen kautta tuolta Saunalahden osiosta, sitten ihan Saunalahden sivuilta (joka ei edes tunnistanut puhelinta) ja nyt eilen soitin jo asiakaspalveluun ja lähettivät sieltä asetukset johon tarvin pin koodit. Siltikään ei toimi! Nyt meinaa ja hermot mennä. Osaako joku sanoa missä vika on?
   
 2. Byobbi

  Byobbi Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/6/06
  Viestit:
  1100
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Nokia 1110i
  Hämärästi muistan 6230i:n ajalta näitä mms-säätöjä, mutta muistan kuitenkin. Eli
  erikseen piti mennä viesti/multimediaviesti-asetuksista kohtaan yhteysasetukset ja sieltä määrittää multimediaviesteille käyttöön nuo mms-palveluasetukset. Esimerkiksi "Saunalahti MMS".

  Puhelimen kokoonpan/palveluasetuksista kun oli otettu käyttöön vaikkapa "Saunalahti Wap"-asetukset ja siitä alapuolelta valittu kohta "Palveluasetukset käyttöön kaikissa sovelluksissa", niin meni nuo "Saunalahti Wap"-asetukset käyttöön myös Multimediaviesteille. Tämän takia piti erikseen mennä vaihtamaan sieltä viestiasetuksista Multimediaviesteille omat palveluasetukset.

  Kokeiles tutkia mahtaako tämä sama sydeemi olla sinun 3500 classic mallissakin.
   
 3. maritus

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/11/06
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Jaahas, en tuollaista valikkoa tiennytkään. Asetuksina oli kuitenkin Saunalahti MMS.. Mutta sitten oli semmoinen kun MMS-viestien vastaanotto ja vaihtoehtoina kyllä / ei / kotiverkossa. Ja oli tuo kotiverkossa nähtävästi valittuna.. Mitäs se tarkoittaa?
   
 4. kimmo Vieras

  0   0   0

  Saunalahdella pitää olla valittuna "aina", tahi kenties sinun puhelimessasi tuo "kyllä". SLlla ei ole omaa verkkoa, josta syystä mmssät eivät toimi jos valittuna "vain kotiverkossa".
   

Jaa tämä viestiketju