Nokia 3500 Classic ja kuulokeadapteri

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Cosmo K., 26/1/08.

 1. Cosmo K.

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/1/08
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Otsikossa tärkeimmät, mistä löytyisi kyseiseen luuriin adapteri jonka avulla voisin kytkea parempilaatuiset kuulokkeet puhelimeeni?

  Olen jo kokeillut esim. Digipisteen kauppaamaa adapteria, mutta se ei sovi puhelimeeni, tulee vain ilmoitus että "puhelin ei tue tätä lisälaitetta".
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Vaikka kuulokkeet olisivat parempilaatuiset, ei se puheääni tule parempilaatuiseksi välttämättä. Jos tarkotat parempilaatuisella käyttömukavempia, sen käsitän. HF:ää en käytä ollenkaan itse. Mutta mihin liittimeen puhelin pitää yhdistää. Meille ei hirveästi kerro kellekään, mihin kuulokkeisiin aiot kytkeä puhelintasi. Pitäs nähdä liitin vaikka kuvalla jos et tiedä sanoa onko se 1,5mm tai vaikkapa 3,5mm tms... Hyvin varustetuista tv-ja radiohuolloista saa vaikka mitä liittimiä ja Expert myymälöistä. Kipin kapin maanantaina semmoseen ja vehkeet mukaan, ne ei montaa euroa maksa.
   
 3. Cosmo K.

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/1/08
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Käytän puhelintani mp3 soittimena, joten puheäänen ladulla ei ole juurikaan merkitystä. Käytän kuunteluun normaaleja parempia nappikuulokkeita joissa on 3,5mm liitin, ja puhelimen liitin on 2,5mm. HF-käytöstä en maininnut sanallakaan.

  Digipisteestä ostettu on tuollainen http://tinyurl.com/27xsrj , mutta se ei, kuten jo aiemmmin manitsin, toimi.

  Joten toistetaan otsikkoni kysymys uudelleen, saako mistään Nokia 3500 Classickiin kuulokeadapteria jolla saisi normaalit 3,5mm plugilla olevat nappikuulokkeet vakio HF-rimpulan tilalle?
   

Jaa tämä viestiketju