Nokia 3310 3G & Opera Mini ei toimi

Jellonatar

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
13.5.2010
Viestit
15
Reaktiopisteet
0
Hei

En ole kertaakaan saanut Nokia 3310 3G dual sim-puhelimeen valmiiksi asennetulla Opera Minillä web sivuja aukeamaan oikein.Miksei tällä voi ollenkaan selata web-sivuja,kun suurin osa sivuston osien sijasta- niiden oleellisimmat osien kohtiin aukea vain valkoista? Kaikenmaailman (sivustoon tosin kuuluvat) mainoskuvat kyllä näkyvät mitä en tarvitsisi lainkaan. Onko muilla samaa ongelmaa?
Esim. kun e-mailiin tms. pitäisi kirjautua,niin kohdat joissa pitäisi olla kirjautumiskentät k.o. kohdat ovat kokonaan valkoisia,eli kenttiä ei näy ollenkaan,eikä millään sivulla pysty liikkumaankaan. Käyttöohjeista puhelimen eikä Operan ole ollut mitään apua eikä mainintaa,eikä mikään asetusräpläyskokeilu ole auttanut.
Pitääkö kuitenkin jotain ovelalla termeillä mahdollisimman piiloon kätettyä asetusta ymmärtää muuttaa vai mistä johtunee?
Ellei,niin voisikohan joku neuvoa selkeästi kohta kohdalta kokemattomalle käyttäjälle,että voisiko mistä ja miten edes ladata ja asentaa tähän jonkun muun selain-tms. sovelluksen tuon täysin toimimattoman Opera Minin tilalle selailua varten ja pitääkö alkuperäinen ensin poistaa vai ei? Jos ei asennu ja menee pieleen, niin palauttaako resetointi sitten edes alkuperäisen?
Esim läppärillä kurkkasin Chromen sivustoilla,mutta siellä mainitaan vain iOS-pohjaisia ja Androideja,enkä ole uskaltanut vielä kokeilla mitään,enkä avannut lataussivuja puhelimella. Pystyyköhän edes niitä sivustojen latauslinkkejäkään puhelimella avaamaan.Wikipediasta ilmeni,että tässähän onkin ilmeiseti joku ihme Java-pohjainen Feature OS -käyttöjärjestelmä (siis myös ilmeisesti eri kuin Nokia 3310 2G versiossa) josta en tiedä mikä on,mitä sovellus-vaihtoehtoa valita missään, kun en aiemmin ole kuullutkaan.
 
Top Bottom